Το «πεντακοσαράκι» κλείνει τα 60 με δώρα...

Ήταν  Ιουλίος 1957 όταν λανσαρίστηκε στο Τορίνο το Fiat 500, ένα πραγματικό έμβλημα της μαζικής παραγωγής, το οποίο μπορούσε να αποκτήσει εύκολα ο κάτοικος της πόλης. Πάνω σε αυτή τη βάση, το ανανεωμένο Fiat 500 κυκλοφόρησε ξανά το 2007, γνωρίζοντας καθολική επιτυχία, καθώς μέχρι το 2015 είχε πουλήσει 2 εκατομμύρια μονάδες.

Για να γιορτάσει την επέτειο των 60ών γενεθλίων του, το Fiat 500 κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά με την πλούσια έκδοση Mirror. Πρόκειται για μια έκδοση αποκλειστικά σε μεταλλικό χρώμα μπλε Italia και περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, USB, Bluetooth, Live Services, ζάντες αλουμινίου 15’’, προβολείς ομίχλης, επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες κ.α.
Έχοντας έναν επιπλέον λόγο για τον εορτασμό της εμπορικής επιτυχίας του Fiat 500, η FCA Greece πραγματοποιεί ειδικό διαγωνισμό για τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη και μετακίνηση με ένα Fiat 500. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Fiat.
Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Fiat, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που αφορούν όλη την οικογένεια του 500 (500, 500L, 500X). Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει την πλούσια έκδοση Fiat 500 Lounge Diesel, μόνο από 14.990€.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και οι μοναδικές προσφορές ισχύουν για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: