Ιστιοπλοΐα: Στη 10η θέση οι Μάντης-Καγιαλής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Τα ελληνικά πληρώματα βρέθηκαν στις κούρσες μεταλλίου του παγκοσμίου πρωταθλήματος στα 470 της Ιστιοπλοΐας, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Κανένα όμως από τα δίδυμα των Μάντη-Καγιαλή και Μπόζου-Κλωναρίδου δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τη θέση τους μένοντας 10οι.

Διαβάστε επίσης

Και οι δύο ιστιοδρομίες ξεκίνησαν με καθυστέρηση και πρώτες ρίχτηκαν στην μάχη τα δύο κορίτσια. Μπαίνοντας στην κούρσα μεταλλίου από τη 10η θέση, οι Μπόζου-Κλωναρίδου δεν κατάφεραν να βρεθούν ψηλότερα από την 9η και τελικά τερμάτισαν 10ες τόσο στην κούρσα, όσο και στη γενική κατάταξη με 107 βαθμούς ποινής, αρκετά μακριά από το Ελβετικό πλήρωμα. Το χρυσό μετάλλιο είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά πριν την κούρσα το Πολωνικό δίδυμο Σκρίπουλεκ-Γκλιζίνσκα.
4179875
(Στη 10η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος το δίδυμο Μπόζου-Κλωναρίδου - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)
(Δείτε εδώ τα πλήρη αποτελέσματα στα 470 των γυναικών)
Οι Ολυμπιονίκες μας Μάντης και Καγιαλής επίσης προκρίθηκαν 10οι στην κούρσα μεταλλίου, αλλά το πάλεψαν. Κατάφεραν να τερματίσουν 3οι, και πάλι όμως δεν ήταν αρκετό για να μπορέσουν να ανεβούν στη γενική κατάταξη (μόλις 3 βαθμούς διαφορά από την 8άδα) και παρέμειναν στη 10η θέση με 102 βαθμούς ποινής.
4179907
(Μεγάλη μάχη στην κούρσα μεταλλίου έδωσαν οι Μάντης-Καγιαλής - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)
Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Αυστραλοί Μπέλτσερ-Ράιαν, με ανατροπή μάλιστα, αφού κέρδισαν την κούρσα και άφησαν 2ο το Σουηδικό δίδυμο Ντάλμπεργκ-Μπέργκστρομ.
(Δείτε εδώ τα πλήρη αποτελέσματα στα 470 των ανδρών)

Διαβάστε επίσης
Ιστιοπλοΐα: Χρυσό Μάντης-Καγιαλής και ασημένιο η Καραχάλιου στο Π.Κ. (vid)

Δεν υπάρχουν σχόλια: