Νέο Subaru BRZ tS με άγριο look

To ιαπωνικό κουπέ αναβαθμίστηκε με σκοπό να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς οδηγούς που επιθυμούν μια γρήγορη βόλτα μέσα σε πίστα. Το νέο BRZ tS ξεχωρίζει κυρίως από τη μεγάλη ανθρακονημάτινη αεροτομή στο πίσω μέρος, η οποία μελετήθηκε από τη Subaru Tecnica International προσφέροντας υψηλή κάθετη δύναμη (downforce) στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Επίσης, το αγριεμένο look του BRZ συμπληρώνεται από τα αεροδυναμικά βοηθήματα που υπάρχουν περιμετρικά του αμαξώματος,
που βοηθούν τη σταθερότητα του οχήματος σε υψηλές ταχύτητες. Παράλληλα, το πισωκίνητο μοντέλο πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες και σπορ ελαστικά από τη Michelin. Τα αμορτισέρ είναι μια προσφορά της SACHS, ενώ τα ελατήρια προέρχονται από το εργαστήριο της STI. Τα φρένα είναι της Brembo και στον χώρο του μοτέρ συναντάμε μπάρες θόλων για την αύξηση της ακαμψίας του αμαξώματος. Μιας που αναφερθήκαμε για την κινητήρια δύναμη του BRZ, το μοτέρ δεν έχει δεχτεί καμία τροποποίηση σε σχέση με την απλή έκδοση, κρατώντας τον ατμοσφαιρικό boxer κινητήρα 2.000 κ.εκ. και 200 ίππων. Όσο για το εσωτερικό του, η καμπίνα έχει επενδυθεί με δέρμα και αλκαντάρα, ενώ οι ραφές είναι σε κόκκινη απόχρωση. Τον ίδιο χρωματισμό ακολουθούν και οι ζώνες ασφαλείας.
Η Subaru θα προσφέρει το BRZ tS στην Αμερική στις αρχές του 2018 και θα προσφέρεται σε 500 μονάδες. Περισσότερες πληροφορίες όμως θα έχουμε το φθινόπωρο, όπου πιθανότατα να ανακοινωθεί η τιμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: