Ακόμη ένα θετικό μήνυμα στην ΑΕΚ για Λιβάγια

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από Ισπανία για την ΑΕΚ, σε ό,τι αφορά το θέμα του επιθετικού. Η Λας Πάλμας ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από εργομετρικά ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της και ο Λιβάγια δεν είναι σε αυτή την λίστα, γεγονός που ερμηνεύεται σαν μήνυμα αποχώρησης του. Και από την στιγμή που θα αποχωρήσει από την Λας Πάλμας, θα έρθει στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης.

Αυτό αναφέρουν και οι Ισπανοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Κροάτης επιθετικός ενδέχεται να είναι στην Ελλάδα την Παρασκευή με στόχο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ. Ένας δανεισμός που θα κοστίσει στους Κιτρινόμαυρους, σύμφωνα με πληροφορίες, 200-300.000 ευρώ ενώ ο Λιβάγια θα πάρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στις 600-700.000 ευρώ.
Το όνομα του Κροάτη φορ ήρθε στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ τις ημέρες που ήταν στα φόρτε του το θέμα Αραούχο και η προσπάθεια της Ένωσης να έρθει σε συμφωνία με την Λας Πάλμας για νέο δανεισμό. Ο πρώην άσος των Αταλάντα, Ρούμπιν και Εμπολι ήταν από την αρχή θετικός και όλα δείχνουν, πλέον, ότι το θέμα θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για την Ενωση, η οποία βρίσκει ένα φορ περιοχής που μπορεί να δώσει πολλά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: