Δημόπουλος: «Θέλουμε τον Αγροτικό, αλλά δωρεάν»

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής των αδερφών Δημόπουλου στον Αγροτικό, μίλησε ο Θανάσης Δημόπουλος στον  «ARENA FM».  «Ο Αγροτικός Αστέρας είναι νοικοκυρεμένη ομάδα, τα έχει όλα πληρωμένα, δεν χρωστά πουθενά, ούτε ΙΚΑ, Εφορία κλπ. Αν είναι ακέφαλη η ομάδα, μας βγαίνουν τα έξοδα, να κάνουμε μια συζήτηση. Ενδιαφερόμαστε με τα δυο αδέρφια μου, ίσως κάνουμε κρούση για να εμπλακούμε. Δεν έχει πολλά εισιτήρια, αλλά αν τα βάλεις σε μια σειρά, όλα γίνονται! Και με 150 εισιτήρια… βολευόμαστε, στην Ελευσίνα είχαμε 11 και κάποιοι ζητούσαν… χάπια και διευκόλυνση για να μπουν στο γήπεδο. Είναι εύκολο να «τρέξουμε» τον Αστέρα, αλλά δωρεάν, όπως πήραμε τον Πανελευσινιακό από τον Χρήστο Γιαλιά!
Είναι καλή ευκαιρία για εμάς, έχει καλή έδρα. Αν ειδικά γίνουν δυο όμιλοι στη Φούτμπολ Λιγκ, μας συμφέρει. Θα είναι κοντινά ταξίδια, σαν τοπικό. Έχει δέκα ομάδες κοντά στη Θεσσαλονίκη. Μπαίνεις στο πούλμαν και πας αυθημερόν. Διαβάζουμε ότι εκπρόσωπος είναι ο κ. Χατζηιωάννου, μας κυνηγούσε πέρυσι στα δικαστήρια. Δεν ξέρουμε αν και τι χρήματα ζητά ο κ. Θεοδωρίδης. Δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε χρήματα, αλλά μπορούμε να πάρουμε τον Αγροτικό και να τον… περπατήσουμε όλη τη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά. 
 
Τα δύο αδέρφια είχαν πέρσι τα «ηνία» του Πανελευσινιακού αλλά ανακοίνωσαν πως θα αποχωρήσουν, ενώ από την ομάδα του Ευόσμου επιθυμούν να απεμπλακούν τα αδέρφια Θεοδωρίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: