Στα άκρα φτάνει την κόντρα με Μάντζαρη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα με βρίσκετε μπροστά σας.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος εκφράστηκε απρεπώς για τον γκαρντ του Ολυμπιακού και τον μάνατζέρ του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»


Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος ήθελε να ντύσει τον Μάντζαρη στα «πράσινα» ανήρτησε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του μια φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα ότι «τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άνδρες...» και προσθέτοντας απευθυνόμενος άμεσα στον παίκτη του Ολυμπιακού: «Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε. Φουστίτσες μόνο».
Απαντώντας στη συνέχεια σε σχόλια των ακολούθων του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε την κόντρα που ξέσπασε ένα βήμα παραπέρα γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά». Ο ίδιος ανέφερε επί λέξει: «Τόσο μαλάκας είμαι που αφιέρωσα πέντε ραντεβού μέσα στους τελικούς... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως».
«Θα με βρίσκετε μπροστά σας σε κάθε τομέα της ζωής σας μέχρι να πεθάνω» έγραψε ακόμη για να καταλήξει λέγοντας για τον παίκτη των «ερυθρολεύκων»: «Για να καταλάβετε για πόσο γελοίο τύπο μιλάμε, ένα τέταρτο πριν μπει στα γραφεία του ΟΣΦΠ μιλούσε με τον Πασκουάλ για τον ρόλο του στην ομάδα μας».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: