Αύριο το 5ο Brevet της Τρίπολης

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, διεξάγεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το «Βrevet Τρίπολης», που οργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Τρίπολης, με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης.
Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει ως συνδιοργανωτής το αθλητικό γεγονός Brevet Τρίπολης, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πόλης, αλλά και ολόκληρης της Αρκαδίας.
Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Άρεως της Τρίπολης, στις 9:00 και θα ολοκληρώσουν την διαδρομή τους στο ίδιο
σημείο, αφού διανύσουν 200 χλμ, μέσα από γραφικά χωριά, ιστορικά μνημεία, και εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον στα πανέμορφα Αρκαδικά βουνά.
Συγκεκριμένα θα περάσουν από: Λεβίδι, Βλαχέρνα, 111, Δάφνη, φράγμα Λάδωνα, Τρόπαια, Λαγκάδια, Καρκαλού, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Καρύταινα, Μεγαλόπολη, Τρίπολη.
Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες προέρχονται από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθώς ο βασικός διοργανωτής και εμπνευστής αυτού του είδους αγώνων, είναι η ΑCP που εδράζει στο Παρίσι και συνεργάζεται με άλλες συναφείς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Les Randonneurs Mondiaux (RM).
Στα Brevets, οι αναβάτες διανύουν αποστάσεις από 200- 1000 χιλιομέτρων, διερχόμενοι από συγκεκριμένα σημεία ελέγχου και με στόχο να ολοκληρώσουν τη διαδρομή εντός συγκεκριμένου χρόνου. Λαμβάνουν ίση αναγνώριση ανεξάρτητα από την τελική τους κατάταξη.
από δελτίο Τύπου πηγή φωτό: Δήμος Τρίπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: