Ένα τρίκυκλο που… τραβά όλα τα βλέμματα (εικόνες)

Το νέο Laguna σε τρεις ρόδες από τη Vanderhall έχει ένα ευχάριστο, διαχρονικό σχήμα, σχεδιασμένο ώστε να είναι όσο το δυνατόν απλούστερο και όσο το δυνατόν ομορφότερο. Επίσης, σε αντίθεση με προηγούμενα μοντέλα, αυτό έχει πόρτες, άρα διευκολύνεται η πρόσβαση στο εσωτερικό.
Στο εσωτερικό τομέα, ακολουθεί την ίδια μινιμαλιστική συνταγή. Δεν υπάρχει στερεοφωνικό, παρόλο που ένα ηχοσύστημα Bluetooth 600 Watt βρίσκεται διαθέσιμο και
μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή.
Οι λόγοι έλλειψης του στερεοφωνικού; Πρώτον, το όχημα προοριζόταν να φανεί διαχρονικό και μια ραδιοφωνική κονσόλα στην καμπίνα δεν θα εξυπηρετούσε το σκοπό αυτό. Δεύτερον, ο ήχος του Vanderhall θα είναι υπεραρκετός για να καλύψει κάποιο ηχοσύστημα.
Ο κινητήρας του, σύμφωνα με την εταιρεία είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.4 λίτρων απόδοσης 203PS και ροπή στρέψης στους εμπρός τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.
Η βασική έκδοση Laguna ξεκινά, σύμφωνα με πληροφορίες από 45.900 ευρώ και έρχεται με ένα αμάξωμα από ανθρακονήματα, τροχούς 18 ιντσών, ηχοσύστημα Bluetooth, θέρμανση, μαύρες σχάρες, φτερά και δαγκάνες.
Ακολουθεί το Laguna Sport Premium, που πωλείται για 54.090 ευρώ και προσθέτει 4 συνδυασμούς δερμάτινων επιφανειών υψηλής ποιότητας για το εσωτερικό, εμπρός ελαστικά 19 ιντσών και πίσω τροχούς 20 ιντσών, cruise control, διάκοσμο από ανθρακονήματα κ.α.

Τέλος, υπάρχει και το Laguna Bespoke Motoring Experience με τιμή 70.770 ευρώ, που σας επιτρέπει να επιλέξετε από 104 δέρματα και 120 συνθετικές εσωτερικές ρυθμίσεις, προσθέτοντας φτερά, γρίλιες και προβολείς, καθώς και 3 στυλ διάκοσμου και Toyo R888 ελαστικά.
Αν αυτό σας φαίνεται ακριβό, μπορείτε να επιλέγετε το Laguna Venice που έρχεται με, χωρίς πόρτες, ξύλινο τιμόνι, κλασικό ταμπλό και καμία σύγχρονη άνεση στα 27.525 ευρώ.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: