Οι τέσσερις παίκτες που δεν μπήκαν στο πούλμαν του Παναθηναϊκού

Τέσσερις είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής από Κωνσταντινούπολη και θα γυρίσουν μόνοι τους. Όλοι οι άλλοι ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής.
Οι αντιδράσεις στις τάξεις των παικτών του για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ήταν έντονη, κάτι που αναφέρθηκε από την πρώτη στιγμή.
Η ουσία είναι πως οι περισσότεροι "πράσινοι" επιβιβάστηκαν στο πούλμαν για το ταξίδι, τέσσερις όμως αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την απόφαση - εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να μείνουν στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνης Φώτσης είναι αυτοί που αποφάσισαν πως δεν θέλουν να ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα οδικώς προς την Αθήνα, κλείνοντας μεμονωμένα αεροπορικά εισιτήρια από την Κωνσταντινούπολη.
Με την κατάσταση να είναι τεταμένη πλέον, αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες και ημέρες στο "πράσινο στρατόπεδο", αφού κι οι τέσσερις είναι βασικότατα στελέχη της ομάδας, η οποία έχει μπροστά της τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League και την προσπάθεια για ανάκτηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.


Ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια, επιστρέφει με πούλμαν από την Πόλη ο Παναθηναϊκός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: