Ο Νίκος Ευαγγελάτος ζητά συγγνώμη για την γκάφα: Κάναμε λάθος

Με ανάρτηση στον λογαριασμό της εκπομπής του στο Facebook ο Νίκος Ευαγγελάτος ζητά συγγνώμη για το βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή χθες το βράδυ δείχνοντας ως πραγματικό περιστατικό στιγμιότυπο από κωμική ταινία που εκτυλίσσεται στη Β.Κορέα. Ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζει "κάναμε λάθος" και δεσμεύεται πως στη σημερινή εκπομπή στο Epsilon  θα κάνει διόρθωση.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση:
Κάναμε λάθος…

To Livenews όπως και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί αναμετέδωσε λανθασμένα βίντεο το οποίο θεωρήθηκε προπαγανδιστικό του καθεστώτος της Β. Κορέας. Για το λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, που μας εμπιστεύονται και τους οποίους προσπαθούμε καθημερινά να ενημερώνουμε με εγκυρότητα. Ωστόσο τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται.
Το βίντεο με το κοριτσάκι που με αθώο ύφος εύχεται την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν απόσπασμα ταινίας. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι το φασιστικό καθεστώς του Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει κάνει πολύ χειρότερες μορφές προπαγάνδας που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Το συγκεκριμένο βίντεο όμως ήταν απόσπασμα ταινίας.
Όπως είναι αυτονόητο, στο αποψινό Livenews θα γίνει η απαραίτητη διόρθωση.
πηγη 

Η στιγμή που ο Ευαγγελάτος παίζει σκηνή από κωμική ταινία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ως αληθινή
Σούπερ γκάφα: O Eυαγγελάτος παίζει σκηνή απ' την κωμική ταινία The Ιnterview ως αληθινή!
Αξιόπιστη και έγκυρη δημοσιογραφία. Αυτό το μάθημα παρέδωσε από την εκπομπή του ο Νίκος Ευαγγελάτος, προβάλλοντας σκηνή από κωμική ταινία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ως αληθινή.
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Έψιλον εξανέστη βλέποντας σκηνές από την πολιτική κωμωδία «The Ιnterview», όπου φαίνεται ένα κοριτσάκι να τραγουδά υπέρ του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Σοκ και αποτροπιασμό ένιωσε ο Ευαγγελάτος… και εμείς το ίδιο, από το επίπεδο της δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: