Ο σύζυγος Ελληνομερικανίδας που ψήφισε Τραμπ απελάθηκε από τις ΗΠΑ

Κεραυνός εν αιθρία για μια ελληνομαρικανίδα ψηφοφόρο του Τραμπ η οποία είδε τον σύζυγό της να απελαύνεται στο Μεξικό! Ο Ρομπέρτ Μπέρισταϊν, σύζυγος της Ελληνίδας Ελένης Μπέριστάϊν και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 8, 14 και 15 ετών, απελάθηκε την περασμένη Τρίτη και παραδόθηκε στις μεξικανικές αρχές.

RobertoBeristain4
Το ανδρόγυνο έχει στη ιδιοκτησία του το εστιατόριο «Eddie’s Steak Shed» στην πόλη Γκρέιντζερ της Ιντιάνα. Ο Μεξικανός απελάθηκε καθώς δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα πέφτοντας έτσι θύμα της αυστηρής πολιτικής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο μεταναστευτικό ζήτημα. H κ. Ελένη Μπέριστάϊν είναι πολιτογραφημένη Αμερικανίδα και εργαζόταν ως σερβιτόρα όταν γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της.
RobertoBeristain3
Ψήφισε τον Τραμπ παρά το γεγονός ότι η αντιμεταναστευτική του ρητορική ήταν οξεία. Συμφωνούσε με την άποψη του νυν προέδρου των ΗΠΑ πως όσοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα και έχουν μπλεξίματα με το νόμο θα πρέπει να απελαθούν. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ πως ο σύζυγός της με το κατάλευκο ποινικό μητρώο θα βρισκόταν ανάμεσα σε αυτούς που θα απελαθούν.
RobertoBeristain2
Η πραγματικότητα την διέψευσε και έτσι το βράδυ της περασμένης Τρίτης οι μεταναστευτικές αρχές, που γνώριζαν εδώ και 20 χρόνια πως ο Ρόμπερτ βρισκόταν παράνομα στις ΗΠΑ,  του είπαν πως «ήρθε ο καιρός να φύγει». Του έδωσαν εντολή να μαζέψει τα πράγματά του, τον έβαλαν στο πίσω μέρος ενός βαν και τον πήγαν στα σύνορα, όπου τον παρέδωσαν στις Μεξικανικές Αρχές!
RobertoBeristain1
Αξίζει να σημειωθεί πως η απαγόρευση εισόδου του στις ΗΠΑ ισχύει για 10 ολόκληρα χρόνια.
Πηγή: thenationalherald.com
μεταναστεΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: