** LIFESTYLE**


 ΣΕΧ-

Οι πονοκέφαλοι της βιομηχανίας του πορνό

 

Πώς η χρήση του προφυλακτικού ρίχνει την αμερικανική παραγωγή και πώς τα στούντιο πολεμούν την πειρατεία. Ή αλλιώς, αυτές είναι οι "σκοτούρες" του πορνό (NSFW)
Οι πορνοστάρ θα συνεχίσουν να φορούν προφυλακτικά στα γυρίσματα που γίνονται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αφού δικαστήριο του Λος Άντζελες απέρριψε στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου την προσφυγή των στούντιο παραγωγής ταινιών πορνό, με την οποία ζητούσαν άρση της ισχύος του σχετικού νόμου, επειδή, όπως υποστήριζαν, παραβιάζει το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.
Και κάπως έτσι ξεκίνησαν, ή μάλλον άρχισαν να γιγαντώνονται τα προβλήματα της μεγαλύτερης βιομηχανίας παραγωγής πορνό στον πλανήτη, μιας και η αγορά δείχνει να αντιδρά αρνητικά στην προβολή του σεξ μετά προφυλάξεως.
Ο νόμος, που είναι γνωστός ως "Measure B", υιοθετήθηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνια με δημοψήφισμα που έγινε τον Νοέμβριο του 2012, ταυτόχρονα με τις προεδρικές εκλογές. Είχε βεβαίως την υποστήριξη του AIDS Healthcare Foundation, δεδομένου ότι η χρήση προφυλακτικού προστατεύει τους ηθοποιούς από τον ιό HIV που μέσα στην τελευταία δεκαετία έχει "χτυπήσει" πολλούς πρωταγωνιστές ταινιών αισθησιακού περιεχομένου.
Οι παραγωγοί ταινιών πορνό υποστήριζαν πως τα μέτρα που είχαν λάβει μπορούσαν να προστατεύσουν επαρκώς τους πορνοστάρ, το δικαστήριο όμως απέρριψε το βασικό επιχείρημα περί "απαγόρευσης της ελεύθερης έκφρασης".

  Σύμφωνα με την δικαστή Susan P. Graber, η "ελεύθερη έκφραση" μεταφέρεται στην καθημερινότητα μέσω της ομιλίας και των πράξεων στην ιδιωτική ζωή του καθενός και όχι μέσω της προβολής προτύπων.
Οι επικριτές του νόμου λένε πως τα στούντιο εγκαταλείπουν την Καλιφόρνια και πηγαίνουν σε Νεβάδα και Φλόριντα. Είναι ενδεικτικό, όπως λένε, ότι σε έναν χρόνο η παραγωγή πορνό στην Καλιφόρνια έπεσε από 500 ταινίες σε μόλις σαράντα.
Οι παραγωγοί αλλά και διάσημοι πορνοστάρ όπως ο James Deen και η Stoya, ισχυρίζονται ότι η χρήση προφυλακτικού θα αποθαρρύνει ή και θα "στρεσάρει" ακόμα τους θεατές, θυμίζοντας τους θέματα όπως η μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, και η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Ένα επιχείρημα που απορρίφθηκε και αυτό. Τα στούντιο της Καλιφόρνια άσκησαν έφεση την οποία και δεν κατάφεραν να κερδίσουν στις 17 Δεκεμβρίου του 2014. Δύο σχεδόν μήνες μετά, οι παραγωγοί αναζητούν τη λύση.
Μιλάμε πάντα για τα στούντιο που έριχναν στην αγορά το 60% της παγκόσμια παραγωγής πορνό και έκαναν "μόδα" την απουσία προφυλακτικού από τις αισθησιακές ταινίες, έχοντας το μεγαλύτερο κομμάτι από την "πίτα" του σχετικού τζίρου σε ότι αφορά τα κέρδη.

  Ο δεύτερος μεγάλος πονοκέφαλος των στούντιο παραγωγής, είναι η πειρατεία.
Ο Nate Glass, ιδιοκτήτης του Takedown Piracy, μιας υπηρεσίας που συνεργάζεται με το κράτος των ΗΠΑ για τον εντοπισμό των "πειρατών", δήλωνε πρόσφατα στο NBC ότι είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να υπολογίσει κανείς την πραγματική "ζημιά" μιας και οι εταιρείες πορνό δεν υποχρεούνται από τους νόμους των Πολιτειών να δίνουν στη δημοσιότητα τους ετήσιους ισολογισμούς τους. Παρόλα αυτά, το 2009 όταν και προέκυψαν επίσημα στοιχεία, αποδείχθηκε πως το 50% των ταινιών που κυκλοφορούσαν σε DVD, είχαν διαρρεύσει σε site πορνογραφικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Σήμερα, οι περισσότερες ταινίες κυκλοφορούν απευθείας σε ψηφιακή μορφή και το καθεστώς προστασίας τους έναντι της κλοπής, ελαχιστοποιείται ολοένα και περισσότερο.
Η κοινωνιολόγος Kassia Wosick του Πανεπιστημίου του New Mexico, τονίζει πως παγκοσμίως, η βιομηχανία πορνό κάνει τζίρο ύψους 97 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων τα 10 με 12 προέρχονται από τις ΗΠΑ.
Η ίδια αναφέρει πως πλέον, οι εταιρείες εγκαταλείπουν την συχνή παραγωγή ολοκληρωμένων ταινιών και στρέφονται σε live webcam προγράμματα ερωτικού περιεχομένου και σε "ερασιτεχνικά" βίντεο ταχείας κατανάλωσης και μαζικής δημοσίευσης, με την άδεια φυσικά των πρωταγωνιστών, μιας και μιλάμε για τη νόμιμη πλευρά του πορνό.
Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να πολεμήσουν την πειρατεία προσφέροντας εναλλακτικές μορφές και είδη.
Την ίδια ώρα, οι εταιρείες που παράγουν ταινίες στην Αμερική, αναλαμβάνουν και την παραγωγή ερωτικών βοηθημάτων που πλέον πωλούνται και σε τοπικά μικροκαταστήματα και super market.
Διάσημοι πρωταγωνιστές ταινιών πορνό, περνούν και στον "σοβαρό" κινηματογράφο και τις σειρές pop αισθητικής και μαζικής απήχησης όπως το "Sons of Anarchy", κρατώντας τον μύθο τους ζωντανό και διαφημίζοντας εμμέσως τα site τους.
Η πορνοστάρ Jessica Drake για παράδειγμα, έχει τη δική της σειρά sex toys ενώ κυκλοφορεί DVD με συμβουλές για σωστό και ασφαλές σεξ. Άλλοι πορνοστάρ, έχοντας εμπειρία από τον "ενήλικο" κινηματογράφο, λαμβάνουν θέσεις πίσω από τις κάμερες ρίχνοντας το βάρος της δουλειάς τους στο σκηνοθετικό έργο, είτε μιλάμε για ταινίες σεξ, είτε για ταινίες μυθοπλασίας, όχι απαραίτητα αισθησιακού περιεχομένου.
Κοινώς, η βιομηχανία πορνό αλλάζει και αναζητά νέες μορφές για να διατηρηθεί στον "αφρό".

Οι εναλλακτικές της πορνοβιομηχανίας

Για να επιστρέψουμε στα ζητήματα χρήσης προφυλακτικού, η συμβιβαστική λύση ήταν να υπάρχει μεν χρήση, να προτιμάται ωστόσο το πολύ μικρό και διάφανο προφυλακτικό που ωστόσο είναι ορατό στο μάτι.
Και το κοινό δείχνει να προσαρμόζεται. Πλέον τα προφυλακτικά χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 10,9% σε "κορυφαίες" σκηνές υψηλού μπάτζετ, με το ποσοστό αυτό να ανεβαίνει κάθε εβδομάδα.
Οι εταιρείες εξέτασαν ωστόσο και την "μετακόμιση" στη Νεβάδα, μια πολιτεία όπου για την ώρα απαγορεύεται δια νόμου η βιντεοσκόπηση σεξουαλικών πράξεων. Για να γίνει η μεταφορά των μεγάλων στούντιο εκεί, πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο. Αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό, οι τοπικές Αρχές έχουν ανακοινώσει πως σκέφτονται να υιοθετήσουν τη διάταξη του "Measure B".

  Η Chanel Preston, μια από τις διασημότερες εν ενεργεία πορνοστάρ, δήλωνε πρόσφατα:
"Το 2010 φοβόμασταν όλοι μιας και το σεξ στο διαδίκτυο ήταν ανεξέλεγκτο. Τώρα τα πράγματα βρίσκονται σε έναν καλύτερο δρόμο, μιας και όλοι μάθαμε να δουλεύουμε στο ίντερνετ. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, έμαθαν πώς να προωθούν το υλικό μας στο ίντερνετ και πώς να προσφέρουν αποκλειστικό περιεχόμενο το οποίο και εκτιμά ο πελάτης".
Ο Alec Helmy, διευθυντής του XBIZ.com, ανέφερε από τη δική του μεριά στη Los Angeles Daily News, πως το πορνό θα παραμείνει στο San Fernando Valley του Los Angeles και πως το "χαρτί" που θα σώσει την βιομηχανία των ΗΠΑ, θα είναι η εικονική πραγματικότητα με τη βοήθεια του Oculus Rift που για την ώρα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming.

Και όπως είπαμε, η νέα "ζωή" του πορνό, είναι το διαδίκτυο. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες πορνό στον κόσμο λαμβάνει 4,4 δισεκατομμύρια προβολές σελίδων το μήνα κατά έχει 350 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, 3 φορές μεγαλύτερες επισκέψεις σελίδας από το CNN ή το ESPN ενώ το Pornhub λαμβάνει πάνω από 1.680.000 επισκέψεις ανά ώρα.
Για την ιστορία:
Η παλιότερη καταγεγραμμένη πορνογραφική ταινία χρονολογείται από το 1908 και είναι το Γαλλικό φιλμ "A L'Ecu d'Or ou la bonne auberge" που πραγματεύεται τη συνεύρεση ενός κουρασμένου στρατιώτη με την υπηρέτρια ενός πανδοχείου. Το Αργεντίνικο φιλμ El Satario πιθανόν να είναι ακόμη παλιότερο καθώς η χρονολόγηση του πιθανολογείται κάπου ανάμεσα στο 1907 και το 1912. Όσες από αυτές τις πρώιμες ταινίες έχουν διασωθεί φυλάσσονται σήμερα στο Ινστιτούτο Άλφρεντ Κίνσεϋ.
Τα πορνό "πονήματα" διαδόθηκαν πολύ στην εποχή του βωβού κινηματογράφου, όπου συχνά προβάλλονταν σε οίκους ανοχής. Εκατοντάδες ακόμα ταινίες γυρίστηκαν τα μετέπειτα χρόνια αλλά εξαιτίας της λαθραίας φύσης του εγχειρήματος είναι δύσκολο να βρεθούν ακριβείς πληροφορίες για αυτές. Με τις μεταρρυθμίσεις στη νομοθεσία των Η.Π.Α στη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 άρχισε η πραγματική άνθηση του είδους. Οι ταινίες αυτές έπαιρναν το χαρακτηρισμό καταλληλότητας "Χ" ή "ΧΧΧ" και προβάλλονταν πλέον και σε κανονικά σινεμά. Ταινίες όπως τα φιλμ Deep Throat, Behind the Green Door και The Devil in Miss Jones γυρίστηκαν με μεγάλους προϋπολογισμούς, διαφημίστηκαν σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας και απέφεραν πολλά εκατομμύρια σε έσοδα.
Με την άφιξη του βίντεο στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η βιομηχανία του πορνό γιγαντώθηκε, επιτρέποντας στους θεατές όχι μόνο την κατ' οίκον παρακολούθηση τέτοιων ταινιών αλλά και την παραγωγή των δικών τους ταινιών. Το γύρισμα σε βίντεο είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και φθηνή από το γύρισμα και το μοντάζ σε φιλμ, έτσι σταδιακά το φιλμ έπαψε να χρησιμοποιείται. Μπορεί κανείς να πει ότι ο αριθμός των παραγωγών αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο αλλά η ποιότητα των παραγωγών ευτελίστηκε, δίνοντας στα μέσα της δεκαετίας του 1980 το οριστικό τέλος της "χρυσής εποχής του πορνό".
Με την έλευση του Ίντερνετ και του DVD η παραγωγή και διανομή πορνογραφικών ταινιών έγινε ακόμη πιο εύκολη και κατέστησε τη βιομηχανία αυτή μια από τις πιο επικερδείς, με εκατοντάδες δημιουργούς και χιλιάδες πορνοστάρ σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 20.000 ταινίες πορνό να γυρίζονται κάθε χρόνο μόνο στις Η.Π.Α, με τη βιομηχανία αυτή να αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο παρακλάδι της βιομηχανίας του κινηματογράφου παγκοσμίως. Ακολουθούν οι ανάλογες βιομηχανίες της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και της Τσεχίας.
Το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που βλέπουν πορνό μέσα από το ίντερνετ αφορά (και όμως) στις ηλικίες, από 12 μέχρι 17. Επίσης το 30% όσων έχουν εθιστεί στις ταινίες πορνό είναι γυναίκες.
Πως λειτουργεί όμως στον εγκέφαλο; Σαν ναρκωτικό. Όταν κάποιος βλέπει πορνό ο εγκέφαλος εκκρίνει ουσίες όπως η ντοπαμίνη, η σεροτονίνη, η επινεφρίνη, η οξυτοκίνη, που δημιουργούν το ίδιο αίσθημα ευφορίας με εκείνο των σκληρών ναρκωτικών.
Τέλος, μια μελέτη του 2013 από ερευνητές του πανεπιστημίου του Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο προτείνει ότι η τάση να βλέπουμε πορνό είναι περισσότερο εμμονή παρά εξάρτηση. Σε μια μελέτη της χρήσης πορνό με συμμετέχοντες 226 άντρες, οι ερευνητές βρήκαν ότι κάποια χαρακτηριστικά, όπως η νεύρωση, η τερπνότητα,  η ευσυνειδησία και οι συμπεριφορές ψυχαναγκαστικού ελέγχου συσχετίστηκαν με μεγάλη χρήση πορνογραφικού υλικού (Journal of Sex & Marital Therapy, 2013).
Οι άντρες που έχουν δυσκολία να αντισταθούν στο δέλεαρ των πορνογραφικών ιστοσελίδων ίσως απλά έχουν τέτοιες διαθέσεις που τους κάνουν πιο ευάλωτους σε παθολογίες γενικότερα, συμπεραίνουν οι ερευνητές.
Μπόνους, το ντοκιμαντέρ του Channel 4 για το πορνό (ακατάλληλο για ανηλίκους):
 .....


Προσοχή: Τα βίντεο περιέχουν όχι μόνο σεξ αλλά και spoilers

Game Of Thrones: Όλες οι ακατάλληλες σκηνές σε τρία βίντεο

 

Ίντριγκες, διαπλοκή, βία και αμέτρητοι φόνοι, αλλά και... πολύ σεξ συνθέτουν τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ

Το Game of Thrones, η σειρά που έχει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο και που σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης το ένα μετά το άλλο, χαρακτηρίζεται από την ωμή βία και τους σκοτωμούς με κάθε μέσο και αφορμή, αλλά και το σεξ - με κάθε τρόπο!Στην Αμερική όπου προβάλλεται, μόλις ολοκληρώθηκε ο τέταρτος κύκλος και η ιστοσελίδα Huffingtonpost.com συγκέντρωσε σε ένα βίντεο όλες τις σκηνές σεξ που είδαν οι θεατές και στα 13 επεισόδια.
Το ίδιο είχε κάνει η ιστοσελίδα και για τις προηγούμενες σεζόν της σειράς δημιουργώντας ένα ποτ-πουρί όλων των αισθησιακών σκηνών, που βέβαια είναι... αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους!Αν και φέτος το σεξ στο GOT περιορίστηκε, σημειώνοντας «αρνητικό ρεκόρ» σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις σεζόν, παρόλαυτά το νέο βιντεάκι διάρκειας σχεδόν έξι λεπτών τα έχει όλα και είναι... απολαυστικό!
Προσοχή, τα βίντεο περιέχουν spoilers!

 

 

 

ΠΗΓΗ  

 

 

 ...................................................................................

Μαριάνα & Καμίνα Νταβάλος: Οι σέξι δίδυμες που... γδύνονται για χάρη του Μέσι!

 

Είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην πατρίδα τους και δηλώνουν φανατικές ποδοσφαιρόφιλες.
Πέραν αυτού, οι δίδυμες Μαριάνα και Καμίνα δηλώνουν φανατικές θαυμάστριες του Λιονέλ Μέσι.
«Οχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, αλλά και για το βλέμμα αθωότητας που έχει», εξηγούν οι δύο αδελφές.

Στη δική τους περίπτωση, από την άλλη, δεν υπάρχει τίποτα το αθώο...Το κενό ανάμεσα στα πόδια αποτελεί τη νέα μανία του ίντερνετ
Μια νέα τρέλα έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο ανάμεσα στα νέα κυρίως κορίτσια.
Η μανία ονομάζεται thigh gap και είναι το σύνδρομο του κενού ανάμεσα στα μπούτια που τρελαίνει τις έφηβες σε όλο τον κόσμο.
Μάλιστα υπάρχουν site αφιερωμένα στο διάσημο κενό ανάμεσα στα πόδια που δείχνει φωτογραφίες κοριτσιών αλλά και συμβουλές για το πως τα κορίτσια μπορούν να αποκτήσουν αυτή τη διάσημη τρύπα ανάμεσα στα πόδια.
Η συγκεκριμένη τρύπα ανάμεσα στα πόδια μπορεί να γίνει μόνο αν τα κορίτσια είναι ιδιαίτερα λεπτά.
Το συγκεκριμένο πρότυπο ξεκίνησε το μοντέλο από τη Γαλλία Cara Delevigne η οποία προβάλει τον εαυτό της και έχει το συγκεκριμένο σουλούπι.
Τα κορίτσια έχουν τρελαθεί με το thigh gap και οι ειδικοί ανησυχούν καθώς ενδέχεται πολλές γυναίκες να αντιμετωπίσουν διατροφικές διαταραχές προκειμένου να αποκτήσουν το συγκεκριμένο κενό ανάμεσα στα πόδια.

Ενάντια στο thigh gap τάσσονται επίσης άντρες που θεωρούν το κενό αντισεξουαλικό σε σχέση με άλλα πιο ζουμερά πρότυπα αλλά και γυναίκες με καμπύλες.
Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες πατώντας πάνω τους.

Επιμέλεια: Γ. Κοσμετάτος gkosmetatos@pegasus.gr

Η πιο γυμνή φοιτήτρια 


Η Ιρίνα Γκεοργκέσκου από τη Ρουμανία ξεκίνησε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα, η 24χρονη Ιρίνα κατάφερε να εκπροσωπήσει με επιτυχία τη χώρα της στα Playmate στις Φιλιππίνες, όπου πήρε τον τίτλο για το πιο σέξι κορμί του Playboy.
Το κορίτσι, όμως, σπουδάζει και μάρκετινγκ, γιατί το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης...
Το Playboy, πάντως, της αφιέρωσε μερικές σελίδες του για να απλώσει άνετα το βραβευμένο κορμί της...
Yiamataki

Ρόσιο Μαρένγκο: Από την Αργεντινή με αγάπη "Η" Online 30/7 12:30


Η εντυπωσιακή Ρόσιο Μαρένγκο είναι, απ' ό,τι λέγεται, η «κρυφή» αγαπημένη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.
Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι ο παίκτης της Ρεάλ είναι ζευγάρι με την Playmate 2010 και η ίδια στο twitter έγραψε: «Αυτός είναι 25 και θα προσέχω μέχρι να δω το μωρό μου» βάζοντας «φωτιά» στα σενάρια.
Ο Ιγκουαΐν από την πλευρά του κρατά κρυφή την κοπέλα του και «τιτίβισε»: «Καλή μέρα σε όλους. Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να σας γράψω κάτι. Περνάω τον χρόνο μου στις προπονήσεις. Ελπίζω να είστε καλά, εγώ είμαι μια χαρά και προπονούμε συνέχεια. Θέλω να διευκρινίσω ότι είμαι ΜΟΝΟΣ μου. Σταματήστε να δημιουργείτε θέματα, με κουράζουν».

Η «ντροπαλή» Jennifer Nicole Lee "Η" Online 12/7 13:41


Έχει χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα ως γκουρού της γυμναστικής και ποτέ δεν βαριέται να επιδεικνύει τα κάλλη της.
Ο λόγος για την 38χρονη γυμνάστρια Jennifer Nicole Lee η οποία έκανε μία τόπλες βουτιά στην πισίνα αλλά βγαίνοντας την έπιασαν οι ντροπές και θέλησε να καλύψει το στήθος της με ένα μαντήλι. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ντουζ για να βγάλει από πάνω της το χλώριο της πισίνας και εκεί φόρεσε ολόκληρο το μπικίνι της για να μην προκαλέσει.


Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απόλυτη καλοκαιρινή μούσα "Η" Online 29/7 13:08


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γίνεται η απόλυτη μούσα του φετινού καλοκαιριού, λειτουργώντας ως πηγή έμπνευσης για τη συλλογή «Crazy Beach» - μία συλλογή με 21 καλοκαιρινές χορευτικές επιτυχίες και δώρο ένα DVD με backstage υλικό.
Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια όπως το «Casablanca» από LOW DEEP T, το «Sexy Papi» από CLAYDEE, το «SheMakes Me Go» από ARASH και SEAN PAUL, το «Beautiful Lie» από KEEMO και Kosmo Klein, το «Kuedon» από BANG LA DECKS, το «Again and Again» από BASTO, το κομμάτι «Crazy Beach», στο οποίο η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει τα φωνητικά, και την ίδια σε απόλυτα σέξι, καλοκαιρινές πόζες.
Το CRAZY BEACH κυκλοφορεί από την Πέμπτη 25 Ιουλίου σε όλα τα περίπτερα από την Planetworks.
Yiamataki

Η Danielle Sharp «παίζει» γυμνόστηθη με το φακό

Φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτσάκι και τα... πατίνια της, το 20χρονο μοντέλο «αναστατώνει»

Η Danielle Sharp, η 20χρονη καλλονή από τη Βρετανία επέστρεψε μέσα με από μια προκλητική φωτογράφιση για το νέο, προσωπικό της ημερολόγιο, για να ανάψει «φωτιές» στον αντρικό πληθυσμό.

Το εκρηκτικό μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνόστηθο φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτσάκι και παίρνοντας «παιχνιδιάρικες» πόζες στον φακό με τα... πατίνια της!

Η καστανή γαλανομάτα με τις χυμώδεις καμπύλες, ισχυρίζεται ότι το πλούσιο στήθος της είναι φυσικό και μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της για γνωστό αντρικό περιοδικό δήλωσε ότι κάνει τα πάντα... για να το διατηρεί στο ύψος του.

Δείτε την εκρηκτική Danielle...

 πηγη


Κολάζει και... δράκουλα! "Η" Online


Σε μπουρλέσκ περιβάλλον, η δίμετρη Ροξάνα Ντράγκομιρ (Roxana Dragomir), φωτογραφήθηκε για το Playboy σαν άλλη, γκόθικ, Ντίτα Φον Τιζ.

Η Μις Playmate Απρίλιος 2013 της Ρουμανίας είναι διάσημο μοντέλο στη χώρα του Δράκουλα και η εν λόγω φωτογράφηση θα μπορούσε, κάλλιστα, να έχει γίνει στη... βίλα του στα Καρπάθια!


Η Αλίκη των φαντασιώσεων "Η" Online


Η Alice Goodwin είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες του αγγλικού μόντελινγκ.
Την ανακάλυψαν οι κυνηγοί ταλέντων της Daily Star ενώ έκανε μπάνιο σε κάποια παραλία και, έκτοτε έχει κοσμήσει με την παρουσία της πάμπολλα ανδρικά περιοδικά όπως το Zoo Weekly, το Nuts και το Maxim.
Yiamataki


Η «Μις οπίσθια» που ξελόγιασε το Ρονάλντο "Η" Online


Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυο ημέρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης ταπεινωθεί (4-1) από τη Ντόρτμουντ έκανε... όργια με την Αντρέσα Ούραχ η οποία κατέχει τον τίτλο της... "Mις οπίσθια"!
«Ήταν απίστευτο. Το σώμα του είναι σαν Έλληνα θεού. Άντεξε ώρες και δεν σταματούσε να μιλάει για τον πισινό μου», είπε η 27χρονη Βραζιλιάνα καλλονή στη Sun και πρόσθεσε:
«Πάντα πίστευα πως ο Κριστιάνο είναι ένας από τους πιιο όμορφους άνδρες στον κόσμο και δεν πίστευα όταν επικοινώνησε μαζί μου»Η ξανθιά και δίμετρη Ναταλία "Η" Online


Είναι ξανθιά, είναι δίμετρη, είναι από τη Σλοβενία και τη λένε Ναταλία Οσολνικ (Natalija Osolnik).
Από τα διασημότερα μοντέλα της χώρας της, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, περπατώντας στις μεγαλύτερες πασαρέλες του πλανήτη.
Προσφάτως, ταξίδεψε μέχρι την Ινδία για να φωτογραφηθεί για το Playboy, προκαλώντας... σύγχυση στους γκουρού της περιοχής!
 Rosie Jones: Το κορίτσι με τα... superboobs


Η Rosie Jones είναι... εδώ και για ακόμα μια φορά έρχεται να βάλει φωτιά στις αντρικές φαντασιώσεις. Η 22χρονη Rosie είναι το κορίτσι με τα περισσότερα sexy εξώφυλλα τα τελευταία χρόνια σε αντρικά περιοδικά που βγαίνουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Rosie έχει κερδίσει για δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο No. 1 Sexiest Babe για το περιοδικό Nuts με περισσότερες από ένα εκατομμύριο ψήφους τη φορά.

Βεβαίως το δυνατό σημείο της, όπως λέει και η ίδια, είναι το πλούσιο και φυσικό της στήθος. Εξού και το παρατσούκλι... superboobs.

Ετσι λοιπόν η εκρηκτική Rosie σε κάθε της φωτογράφηση φροντίζει πάντα να προβάλει το μεγάλο της όπλο. Πάντα τόπλες και με παιχνιδιάρικη διάθεση η 22χρονη βρέθηκε στο modeling όχι μόνο για να περπατήσει στις πασαρέλες αλλά κυρίως για να αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό.

Αυτό όμως που την κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι ότι έχει κερδίσει και ρεκόρ Γκίνες. Είναι η κάτοχος του ρεκόρ «most bras taken off and put on in one minute». Έβαλε και έβγαλε 7 σουτιέν μέσα σε ένα λεπτό και μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Αχ Ναταλία! "Η" Online 29/3 10:37

Η Πολωνή Ναταλία Σίβιετς έκανε αίσθηση ως Miss Euro 2012... Μετά από αυτό, απέκτησε και το δικό της site στο Internet με στόχο να κατακτήσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Για τους ενδιαφερόμενους, λοιπόν, http://www.nataliyah.com/ Yiamataki..

Κέντρα Γουίλκινσον: Από τον Χιου Χέφνερ στη συγγραφή βιβλίων "Η" Online 28/3 10:19

Μετά την Πάμελα Άντερσον, είναι πιθανότατα το πιο διάσημο ξανθό «κουνελάκι» στον υπέροχο, ολόγυμνο κόσμο του Χιου Χέφνερ. Η 27χρονη Κέντρα Γουίλκινσον (Kendra Wilkinson) αυτοσυστήνεται ως τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας, γκλάμουρ μοντέλο και... συγγραφέας! Έγινε ευρύτερα γνωστή ως μια από τις τρεις φιλενάδες του υπέργηρου Χέφνερ στο ριάλιτι The Girls Next Door μέσα στη βίλα του Playboy. Αν και δεν υπήρξε επίσημη Playmate, έχει κάνει τρία γυμνά εντιτόριαλ με τις δύο άλλες συμβίες του Χιου (Holly Madison και Bridget Marquardt). Τον Ιανουάριο του 2009 βγήκε στον αέρα και το δικό της ριάλιτι με τίτλο Kendra. Χαμός έγινε όταν κυκλοφόρησε και αυστηρώς ακατάλληλο σεξ βίντεο.

Η Βραζιλία μάς εντυπωσιάζει... "Η" Online 27/3 10:13

Η Βραζιλία είναι γνωστή για τα κορίτσια της και η Niege Menegat είναι μία από τις ομορφότερες εκπροσώπους της. Η καλλίγραμμη νεαρή φωτογραφίζεται ολόγυμνη, με φανερό το σημάδι από το μαγιό και τις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας στην Ιπανέμα και τις άλλες εκπληκτικές παραλίες της Βραζιλίας, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Μουντιάλ του 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Branka Knezevic: Σερβικό ένστικτο "Η" Online 20/3 10:36

Με λεζάντα «Σερβικό Ενστικτο», το Playboy του Μαρτίου αφιερώνει το εξώφυλλό του στην 35χρονη Branka Knezevic. Ποια είναι η Branka; Μα η γυναίκα που τόλμησε να πάρει συνέντευξη από τον Σέρβο πρωθυπουργό Ivica Dacic, αντλώντας έμπνευση από το «Βασικό Ενστικτο». Ετσι, σε κάποια φάση της συνέντευξης, η «δημοσιογράφος» άνοιξε τα πόδια της, αποκαλύπτοντας στον πρωθυπουργό τα πάντα...

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Καυτές» εμφανίσεις στη Σλοβακία "Η" Online 7/3 09:31

Μέχρι τη Σλοβακία, και συγκεκριμένα στη Μπρατισλάβα, ταξίδεψε προσφάτως η Τζούλια Αλεξανδράτου, προκειμένου να εμφανισθεί σε γνωστό κλαμπ της πόλης. Φορώντας ελάχιστα ρούχα, η Τζούλια αναστάτωσε το κοινό χορεύοντας και τραγουδώντας, αποδεικνύοντας ότι το μόνο που έχει αλλάξει είναι το όνομά της. Η Τζούλια Αλεξανδράτου ζει το τελευταίο διάστημα στην Αυστρία με τον καλό της, έχοντας δηλώσει ότι δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με την Ελλάδα, ενώ χρησιμοποιεί το όνομα... Ιουλία Καρπόζηλου.

 Δεδομένου ότι οι γυναίκες των αθλητικών συνεχίζουν να παρουσιάζουν μόνο της καλύτερα προκλητικές φωτογραφίες, πρόθυμοι λαχταρούν ανεμιστήρες για περισσότερα..

..

Από feisty WAGs και ζωηρή μαζορέτες στην όμορφη αθλητές και κόβει την ανάσα τους οπαδούς τους, οι γυναίκες αυτές έχουν θέσει τις χλοοτάπητας κάτω για μια σέξι μέλλον. Ακόμη και δημοσιογράφοι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό.
Φωτογραφίες τους, συνεχίζουν να διασκεδάζουν, έχοντας θέσει ένα πρότυπο που δεν μπορεί να εκλείψει.
Εδώ είναι ο τελικός κατάλογος φανταχτερά ρούχα του hot φωτογραφίες.
Απολαύστε.

100. Αυτό το πλούσιο παρελθόν του δελφινιού

1_display_image_display_image
Ήταν λίγο από το παλαιότερο συνεχώς λειτουργίας μεγάλων προνόμιο πρωτάθλημα σπορ στη Φλόριντα τελείωσε το μόνο πλήρως-τέλεια σεζόν (συμπεριλαμβανομένων των Super Bowl) στην ιστορία του NFL.
Μετά η ομάδα κέρδισε το Lombardi Trophy το 1973, ήταν εύκολο για σέξι μαζορέτες τους να ασκήσουν φωτεινά χαμόγελα.
Δεν φαίνεται και τόσο αισιόδοξες αυτές τις μέρες.

99. Ashton Torres Μετοχές ρουτίνα της

Ashton_torres_dcc-14_display_image_display_image
Το Dallas Cowboys μαζορέτες μπορεί να είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά είναι Ashton Torres που τους κρατά ευημερούντες.
Αν και κόβει την ανάσα της, θέτει στο γήπεδο είναι πάντα εκτιμάται, είναι pregame τελετουργικό της εδώ που παρουσιάζει θαυμαστές, με απώτερο κίνητρο.

98. Γερμανικά Ποδόσφαιρο στα καλύτερα της

1bf400b70a8b3a21f093b882ab547c21_display_image
Φαίνεται σαν να Playboy ακόμη πήρε και πάλι το καλύτερο μια κοσμοσυρροή από σέξι αθλητών.
Ποδοσφαιρική ομάδα, η Γερμανική των γυναικών όχι μόνο δεν παρουσιάζονται πολύ ενός αγώνα, αλλά αποδείχθηκε ότι έγιναν για την κάμερα.

Πλέγμα κορίτσι κλέβει την παράσταση

6a00d83451b18a69e20115716b1b60970b-320wi_display_image_display_image
Ενώ μερικοί μπορεί ερώτηση τον ενθουσιασμό που εμπλέκονται με τα πολυάριθμα αυτοκίνητα tediously αγωνιστικά σε έναν κύκλο για αρκετές ώρες, κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με τους εμπλεκόμενους ομορφιά.
Τα κορίτσια Grid συνεχίσει να είναι το καλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Melanie Collins Συνεχίζεται η άνοδος Her

4melaniecollins_display_image_display_image_display_image
Κάποιοι την ξέρουν ως WAG των Florida Panthers εξτρέμ Scottie Upshall, άλλοι ως νέο Big Ten Δικτύου Erin Andrews .
Συγγένεια της για τη φωτογραφική μηχανή και χωρίς αμφιβολία, ενδιαφέρουσα δημοσιογραφία έχουν δώσει Melanie Collins αφθονία των νέων οπαδών που είναι τώρα λαχτάρα για περισσότερο.

. Το αριστοκρατικό πλευρά του Texas Longhorns

70yp-Lacey-texas_13_yp_bo_7653_display_image_display_image_display_image_display_image
Με την ομάδα της έχουν 850-325-33 ρεκόρ όλων των εποχών, είναι εύκολο για αυτό το σέξι μαζορέτα να εκφράσει exuberantly την ευτυχία της.
Μπορεί να θέλετε να βρει το δρόμο της από το πάρκινγκ στο γήπεδο, αν και, όπως kickoff είναι αναμφισβήτητα επικείμενη.

Άνα Ιβάνοβιτς Δεσπόζει Ήσυχα

417_ana_ivanoviclarge_image-1_display_image_display_image
Αυτό το αστέρι του τένις της Σερβίας μπορεί να είναι γνωστή για την πρώην κόσμος αριθ. 1 της κατάταξης, αλλά είναι η σχέση της με τον Αυστραλό παίκτη του γκολφ Adam Scott ότι έχει ανθρώπους ερωτευμένος.
Με την αστρική βιογραφικό, επιφανή beau και σέξι φωτογραφίες, Άνα Ιβάνοβιτς είναι η αντιμετώπιση των φαινομενικά κάθε πτυχή του κόσμου του αθλητισμού.

Gang Πράσινο θαυμάζει το ταλέντο του

74055_busty_jets_cheerleader_122_551lo_122_551lo_display_image_display_image
Οι New York Jets μπορεί να έχει σκοντάψει κατά των πατριωτών, την Κυριακή με μια σπαρακτική απώλεια 37 έως 16, αλλά είναι εύκολο για τους οπαδούς τους να παραμείνουν αισιόδοξοι με την αστρική παραστάσεις από την πλάγια γραμμή ομορφιές τους.
Ενώ οι περισσότεροι οπαδοί αναμφίβολα επιθυμούν Jenn Sterger θα προσέγγιση μαζορέτες, είναι πιθανό ευχαριστημένος με το υπάρχον προσωπικό.

Gemma Atkinson Να γίνει ένα οικιακό όνομα

103852_5732-Gemma-atkinson7_display_image_display_image
Αυτή η αγγλική πρότυπο γοητείας και ηθοποιός δεν έχει μόνο μία από τις πολλές κατακτήσεις του πορτογαλικού ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά έχει επίσης συμμετάσχει στην αγγλική ποδοσφαιριστής Marcus Bent.
Όμορφες παραστάσεις της στη φωτογραφική μηχανή να συνεχίσει να συγκεντρώσει τους οπαδούς και τον σεβασμό.
Gemma Atkinson συνεχίζει να ανέβει στην κορυφή του κόσμου WAG.

Η ανάμνηση ενός σύντομη θητεία

110624
Μπορούν να έχουν μόνο υπήρχε από 1999-2011, αλλά η Ατλάντα Θράσερς και μία εμφάνισή τους postseason αριστερά φαινομενικά ένα σημάδι για το πρωτάθλημα με αξέχαστες-σέξι κορίτσια πάγο τους.
Ενώ φαίνεται πολύ ευχαριστημένος από, αυτή η ομορφιά είναι εστιασμένη και αποφασισμένος να πετύχει πατίνια της.
Ίσως αν η ομάδα είχε σκοράρει της, περισσότερο τους οπαδούς, θα έχετε συγκεντρώθηκαν στην αρένα.

Αυτές οι Marlins Κολυμπήστε Τα χαριτωμένα

45461220_8ffe9560bf_display_image
Μετά τη νίκη του World Series το 1997 και το 2003, στο μόνο δύο φορές που την έχουν λάβει για την postseason, η Marlins συγκέντρωσε αναμφισβήτητα περισσότερο την εκτίμησή του ανεμιστήρα.
Ωστόσο, είναι εκπληκτική χορευτές πάγκο τους, οι οποίοι συνεχίζουν να προσελκύουν τους πρωτάθλημα σε όλη την ευλάβεια και αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Γαλλικά Delight Fried

3467745035_17cd0c5515_o_display_image_display_image
Η FIFA Beach Soccer World Cup το 2008, φαινομενικά χαρακτήρισε λίγο περισσότερο από ακριβώς ρουτίνα περνώντας και γυρίσματα.
Με την βλέποντας τον κόσμο, αυτή η γαλλική μαζορέτα μοιάζει να αφήσει μια εντύπωση για τους θαυμαστές της.
Καλή δουλειά.

Alina Kabaeva Είναι καλά ολοκληρωμένου

Alinakabaeva-gymnast_display_image_display_image
Ενώ οι προκλητικές τάσεις της να οδηγήσει τους οπαδούς να πιστεύουν ότι είναι ένας παραγωγικός μοντέλο, Αλίνα Kabaeva είναι στην πραγματικότητα η πιο επιτυχημένη (συνταξιούχος) Ρωσικά ρυθμική γυμναστής μέχρι σήμερα στη διάθεσή τους δύο Ολυμπιακά μετάλλια της, 18 μετάλλια παγκόσμιο πρωτάθλημα και 25 ευρωπαϊκά μετάλλια του πρωταθλήματος.
Η Mila Kunis διπλό μπορεί επίσης να είναι ο πιο σέξι πολιτικός όλων των εποχών.

Ali Sonoma Κάνει το στίγμα της

Alisonoma2_590_display_image
Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι γνωρίζουν την φυσικά ως ο νικητής του μαγιό Hooters ΗΠΑ διαγωνισμό το 2004 και άλλοι που την θυμούνται ως WAG των MMA μαχητικά Diego Sanchez.
Αλλά είναι σέξι Ali Sonoma είναι ότι θέτει κρατήσει τους οπαδούς έρχονται πίσω.

Allison Stokke Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε

Allisonstokke-track_display_image_display_image
Από αθλητής αστέρων στο γυμνάσιο σε ένα σέξι αίσθηση Internet, Allison Stokke έχει αναμφίβολα συνειδητοποίησε ότι φαίνεται είναι το παν στον αθλητισμό.
Δεν μπορεί να ενέχει για την προσοχή, αλλά και την ομορφιά της λαχταρά πιθανό για την κάμερα.

Αναστασία Luppova Έργων τις τσέπες

Anastasia_lupova_6_display_image_display_image
Μπορεί να είναι γνωστή ως Μις Μπιλιάρδο 2009, αλλά ρωσικά αίσθηση Αναστασία Luppova δεν χρειάζεται ένα βιογραφικό σημείωμα για να προσελκύσει την κάμερα.
Ενώ μπορεί να λειτουργήσει με σαφήνεια τις τσέπες, είναι ομορφιά Luppova ότι ο σεβασμός προσελκύει.

Άννα Semenovich Χρησιμοποιεί φυσικό ταλέντο

Annasemenovich_display_image
Ο πρώην ανταγωνιστική χορευτής πάγου μπορεί να είναι μια τραγουδίστρια τώρα που αθλητική της καριέρα έχει τελειώσει, αλλά η Άννα Semenovich είναι φαινομενικά πιο παραγωγικός με το σώμα της από τη φωνή της.
Αυτή η ρωσική σούπερ σταρ χρειάζεται μόνο για να εμφανιστούν.

Arianny Celeste είναι ένας πρωταθλητής

Arianny-Celeste-playboy-shoot-21-1024x682_display_image
Βεβαίως, το πιο σέξι κορίτσι δαχτυλίδι UFC όλων των εποχών, Arianny Celeste και προκλητική βλαστοί της δεν χρειάζεται εισαγωγή.
Με το βιογραφικό διαμόρφωσής της, συμπεριλαμβανομένων Maxim, FHM, Sports Illustrated και το Playboy, είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι ένας κύριος της τέχνης της.
Οι ανεμιστήρες δεν είναι ποτέ απογοητευμένος.

Soaring πάνω από M & T Bank Stadium

Baltimoreravenscheerleader_display_image_display_image
Το πόσο πολλά σκυλιά μοιάζουν με τους ιδιοκτήτες τους, οι περισσότεροι μαζορέτες διαθέτουν τα ίδια κομπάζω ως τις ομάδες τους.
Πίσω από την πύρινη παιχνίδι της μπάλας-Hawking ασφάλειας Ed Reed και σύνθλιψη linebackers Terrell Suggs και Ray Lewis, η τρίτη κατετάγη Βαλτιμόρη άμυνα συνεχίζει να δημιουργεί κύκλο εργασιών μέσα σε 6-3 ξεκίνημα στη σεζόν.
Μαζορέτες τους είναι εξίσου φαύλος.

Belen Rodriguez Δημιουργεί ένα Ανακατέψτε

Belen Rodriguez--παγκόσμιο κύπελλο wags_2392001_display_image
Ενώ είναι γνωστή στον κόσμο του αθλητισμού για την πρώην σχέση της με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Μάρκο Μποριέλο, Αργεντινής μοντέλο και showgirl Belen Rodriguez διεγείρει το πλήθος με on-camera ανδρεία της.
Ποδόσφαιρο WAGs συνεχίσει να εντυπωσιάσει τους ανεμιστήρες με εξωτικά τάσεις τους.

Επαναστατική Στάδιο Carmen Electra είναι

Carmen Electra--dtfeb4-02_display_image_display_image
Με όλη την αρνητικότητα γύρω αξιολύπητη 72 Η Kardumphries «ημέρες της δια βίου ευτυχία, Kris Humphries και Kim Kardashian μπορεί να πάρει ακόμα παρηγοριά στο γεγονός ότι είχαν πουθενά κοντά στο συντομότερο γάμο .
Carmen Electra μπορεί να είναι σε θέση να χειριστεί που κόβει την ανάσα στην οθόνη παρουσία, αλλά σαφώς δεν θα μπορούσε να χειριστεί εκκεντρικότητες Hall-of-Famer Dennis Rodman του.

Carrie Prejean λαμβάνει πάνω από το NFL

Carrie_prejean_hot_girl_beach_1_display_image_display_image
Ενώ μπορεί να είναι η σύζυγος του αντιγράφου ασφαλείας Oakland Raiders quarterback Kyle Boller, Carrie Prejean είναι πιθανό, αρχηγός της οικογένειας στην οικογένεια.
Όπως Μις Καλιφόρνια, ΗΠΑ 2009 και Μις ΗΠΑ 2009 το πρώτο επιλαχόντα, πρεσβευτής για το Σαν Padres Ντιέγκο ως μέλος της Squad Pad από το 2006 και πρότυπο για Target, Saks Fifth Avenue, Bloomingdale και Nordstrom, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί αυτή είναι εύκολα πιο επιφανής από το σύζυγό της.

Cheryl Tweedy Μπορεί να ξεχνάμε

Cheryl-tweedy_display_image_display_image
Η πρώην γυναίκα της Αγγλίας ποδοσφαιριστή Ashley Cole, ποπ τραγουδίστρια Cheryl τουίντ συνεχίζει να αγκαλιάσει την κάμερα με ζωηρή εγκυμονεί της.
Το υπόβαθρό της είναι δυνατόν να προγραμματιστεί, την στολή ακριβώς θα επιλεγεί, αλλά φυσική ομορφιά της είναι κάθε άλλο παρά δημιουργείται.

Zlata λαμβάνει ένα διάλειμμα

1-1_display_image_display_image
Ρωσική πρώην γυμναστής και νυν Zlata ακροβάτης έχει εκδοθεί επισήμως ευελιξία σέξι.
Ποτέ μια τέτοια δυσάρεστη δείχνει φάνηκε αυτό το ελκυστικό.
Ο καναπές χάνει τη σημασία του, καθώς αυτή είναι η τελική θέση για να παρακολουθήσουν το σωλήνα.

Danielle Lloyd βρίσκεται Δεν Άγγελος

Danielle-Lloyd-hot-γυναίκες-10503937-772-1200_display_image
Η πρώην Μις Αγγλία 2004 δεν φαίνεται ποτέ ντροπαλός για πλησιάζει η κάμερα.
Αφού γίνει Μις Μεγάλη Βρετανία το 2006, τον τίτλο της κατασχέθηκε όταν έγινε γνωστό ότι είχε θέσει για το Playboy και είχε μια σχέση με έναν από τους δικαστές, ποδοσφαιριστής Teddy Sheringham.
Όχι μόνο αυτή επανακτήσει τον τίτλο της στο 2010, αλλά Danielle Lloyd έχει βελτιωθεί μόνο on-camera ικανότητά της.

Carly Cole Κάνει μια φαντασίωση

Το άρθρο-1137083-034ef4fa000005dc-267_468x549_display_image
Αυτή η βρετανική εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης και το μοντέλο μπορεί να είναι γνωστή και ως σύζυγος ποδοσφαιριστή Joe Cole, αλλά Carly Zucker φαίνεται σαν την απόλυτη φαντασίωση του κάθε ανθρώπου σε αυτόν τον πυροβολισμό.
Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από μια προϊστορική γυναίκα.

Η Talent σε South Beach

Dolphinschick_display_image_display_image_display_image
Αν και η Φλόριντα δελφίνια ήδη αποδειχθεί ότι έχουν σέξι μαζορέτες , είναι τώρα δίνουν οπαδούς μια γεύση του fanbase τους.
Μπορεί να έχουν περάσει 1-15 σε 2007 υπό Cam Κάμερον, αλλά τα δελφίνια feisty τώρα με επικεφαλής τον πρώην Τρόπαιο Heisman νικητής και επιστροφή παιδί Reggie Bush και συμπαγείς 474 μέτρα του.
Είναι αισιόδοξος με τους οπαδούς όπως αυτό.

Εσώρουχα Λίγκα ποδόσφαιρο έχει λογαριάσει έξω

Dsc09493-2hotcheerleader_display_image_display_image
Η ένωση ποδοσφαίρου Εσώρουχα μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο το NFL, αλλά διαθέτει ακόμα μερικές από τις πιο ζωντανές αθλητές και ελπιδοφόρα μοντέλα.
Βλέποντάς τους μάχη για ίντσες είναι ένα επιπλέον.

Ελίζα Ντούσκου με την Rebound

Eliza_brenda-490x320_display_image
Πρώην Laker Rick Fox μπορεί να έχει κατά μέσο όρο μόλις 9,6 πόντους ανά παιχνίδι σε όλη τη σταδιοδρομία του, αλλά έλαμψε στην ερωτική ζωή του.
Μέτρια, αλλά όμορφη ηθοποιός Ελίζα Ντούσκου ήταν ο τυχερός θύμα το 2009, και το ζευγάρι είναι τώρα ζουν μαζί.

Μια Αποδοχή fanbase Ατλάντα

Γεράκια-1_display_image_display_image
Όταν ο προπονητής Mike Smith είπε Γεράκια του να πάει για αυτό στο τέταρτο κάτω στη δική της γραμμή τους 29-αυλή, ήταν αναμφίβολα προσπαθεί να εμπνεύσει fanbase τους.
Αυτός ο ανεμιστήρας ήταν πιθανό απογοητευμένος, αλλά εξακολουθεί να είναι αισιόδοξος ότι 5-4 Ατλάντα μπορούν να κάνουν τπλέι-οφ.

Eva Longoria είναι επιτακτική Αναπάντητες

Eva-longoria_display_image_display_image
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η πρώην Απελπισμένοι Νοικοκυρά είναι καλά έχασε στις κερκίδες της AT & T Center.
Οι San Antonio Spurs αριστερά με τον Tony Parker, εύκολα το λιγότερο ένδοξο τμήμα της πρώην ζευγάρι.

Feredica Ridolfi ηλεκτροδοτεί Διακριτικός

Federicaridolfiorfredericaridolfi-000176_display_image
Γνωστό ως WAG της πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής Giuliano Giannichedda, αυτό το ιταλικό χορευτής είναι αρκετά το μπουζί στην κάμερα.
Σκοτεινή και δυσοίωνη φύση Federica Ridolfi του φιλοφρονήσεις μελαγχολία υπόβαθρό της, εύκολα συγκεντρώνοντας άφθονο προσοχή.

67. Ένα αριστοκρατικό πρόγραμμα στη Φλόριντα

Gatorgirlhot_display_image
Tim Tebow μπορεί να ακολουθήσει το καθαρό μονοπάτι που η μεγαλύτερη εξουσία που του έδωσαν, αλλά δεν μπορούσε να αγνοήσει πιθανώς αυτό πιστός οπαδός.
Μια λαμπρή πρόγραμμα ποδόσφαιρο απαιτεί ένα αστρικό fanbase. 
Αποστολή εξετελέσθη.

65. Giorgia Palmas Μετοχές μοναδική γεύση Her

Giorgia-Palmas-3_display_image
Γνωστή για τη σχέση της με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Davide Bombardini, μοντέλο Giorgia Palmas ευχαριστεί πάντα τους θαυμαστές της.
Μπορεί να φανεί όπως ακριβώς ένα άλλο WAG ποδόσφαιρο, αλλά αυτή η εξωτική ομορφιά έχει τη δική της επωνυμία κόλπα.

64. Gisele Bundchen Μάχες για την αναγνώριση

Gisele_bundchen_bostonnightclubnews_07_display_image
Ο Tom Brady μπορεί να είναι γνωστή για τρία Σούπερ Μπολ δαχτυλίδια του και τα δύο του Super Bowl βραβεία MVP, αλλά είναι η ένδοξη Βραζιλίας μοντέλο, Gisele Bundchen, η οποία κρατά τους οπαδούς Νέα Αγγλία αισιόδοξος.
Προκλητικές πόζες της να συνεχίσει να συγχαρώ αστρική παίξει quarterback του συζύγου της.

62. Chieftain Αρχηγός στην πόλη του Κάνσας

Chiefs-1_display_image_display_image
Οι Kansas City Chiefs μπορεί να έχει χάσει τους εκκολαπτόμενους αστέρι rusher Jamaal Charles, 2010 rookie αίσθηση Eric Berry και ίσως σήμα καλούντος Matt Cassel για την εποχή, αλλά η ομάδα μπορεί ακόμα να δούμε στην όμορφη οπαδούς τους για την υποστήριξη.
Εκείνη δεν φαίνεται να ανησυχούν.

61. Packers Είναι καλύπτει όλες τις πτυχές

Hot-κορίτσια-NFL-μπλούζες-17_display_image
Μπορούν ήδη να είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα σε 9-0, αλλά φαίνεται σαν να το Packers προσπαθούν να έχουν την καλύτερη fanbase επίσης.
Όπως και τους οπαδούς τους, αυτή η ομάδα είναι αποφασισμένη και ατρόμητος.
Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν από τσιμέντο σε βιβλία των ρεκόρ.

Το Main Event

Hot-κορίτσια-03_18_11-500-5_display_image
Αν δεν είναι ήδη γνωστό ότι τα κορίτσια Grid είναι πιθανώς το καλύτερο κομμάτι των αγώνων, θα πρέπει να είναι.
Οι φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες για το tailgating, ή ακόμα και την πραγματική αγωνιστική, αλλά είναι τα κορίτσια που κρατούν τους ασχολούνται.

59. Jenn Sterger δεν μπορεί να αγνοηθεί

Hot-Jenn-sterger-picture_display_image
Ως οπαδοί συνεχίζουν να αρθρώσει σκάνδαλο Brett Favre με αυτό το πρώην Cowgirl FSU, συνειδητοποιούν ακόμη περισσότερο γιατί αυτή είναι που εμπλέκονται.
Πρώην Jets Gameday φιλοξενήσει Jenn Sterger συνεχίζει να διεγείρει τους θεατές με τις προκλητικές φωτογραφίες της και την καθηλωτική ιστορία .

58. Irina Shayk τεντώνει τα άκρα

Irina-shayk-wallpaper-2_display_image
Ενώ αυτό το ρωσικό μοντέλο είναι γνωστό για το 2007 της έως το 2011 εμφανίσεις στην αθλητισμός ζήτημα μαγιό και την κάλυψη της στο τελευταίο τεύχος, Irina Shayk συνεχίζει να αυξάνεται τα διαγράμματα WAG με την τρέχουσα σχέση της με τον Κριστιάνο Renaldo.
Πρέπει να είναι πραγματικά

57. Μια ισχυρή ιταλική Άμυνας

Italy1_display_image_display_image
Ιταλικά ποδόσφαιρο έχει κερδίσει μόλις μια νέα εκτίμηση από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο με αυτό το εικονικό πυροβολισμό. 
Δεν είναι μόνο το ότι σήμερα το απόλυτο αμυντικό ανταγωνισμό, αλλά αυτή η προφανής goaltender φαίνεται αρκετά αποφασισμένος να ευημερήσουν.

Katie Μάρσαλ κάνει μια αλλαγή σταδιοδρομίας

Katie-Λυών-ποδόσφαιρο-2_display_image_display_image
Ο πρώην Λυών College ποδοσφαιριστής, Katie Μάρσαλ αναπτύσσει φαινομενικά ικανότητά του σε άλλο τομέα.
Είναι λαμβάνοντας ομορφιά της σε ένα μεγαλύτερο στάδιο.

55. Kendra Wilkinson είναι ένα από τα Ίδια

Kendra Wilkinson--jsquared-photo-shoot-1008096_display_image_display_image
Wide δέκτη Χανκ Μπάσκετ μπορεί να είναι χωρίς δουλειά στο NFL, αλλά έχει σίγουρα πολύς ενθουσιασμός συνεχίζεται στο σπίτι.
Η όμορφη Kendra Wilkinson, που είναι γνωστή ως μία από τις τρεις Hugh Hefner φιλενάδες της, έχει τη δική της εμφάνιση και συνεχίζει να τραβήξουν την προσοχή για την τυχαία χορο

54. Οι γάτες Lady Κάντε τα πράγματα ενδιαφέροντα

Ladycatssemifinalpic1_jpg_398x398_display_image
Μπορεί να έχουν τελειώσει με ένα θεαματικό ρεκόρ των 34 έως 48 την περασμένη σεζόν, αλλά η Σάρλοτ Μπόμπκατς είχε μια επιθετική και νευρικό ομάδα ευθυμία που τους κράτησε στη ζωή.
Οι γάτες Lady ποτέ δεν παύει να συναρπάζει.

53. Νίκη Ghazian χτίζει βιογραφικό της

Nikighazian_display_image
Δεν ήταν μόνο αυτό το Football Εσώρουχα ομορφιά Λιγκ χαρακτηρίστηκε στο Stars Εμπιστευτικό «100 ομορφότεροι σε όλο τον κόσμο η" Λίστα του 2009, αλλά η Νίκη Ghazian ήταν επίσης γνωστή για την ένωση της με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo .
Έχοντας εμφανιστεί σε FHM, το μοντέλο αυτό και κοσμικός συνεχίζει να εργάζεται δρόμο της προς την κορυφή.

Larissa Riquelme Δείχνει την πίστη της

Larissariquelme6_display_image
Αυτό το μοντέλο Παραγουάης συγκέντρωσε 'αρχάς την προσοχή για την ενδιαφέρουσα θέτει κατά τη διάρκεια του 2010 FIFA World Cup.
Γνωστή ως Παραγουάης Όχι. 1 Fan , Λάρισα Riquelme έδειξαν οι τηλεθεατές τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο κρατά το κινητό της.

49. Lauren Πάπα Περιστροφές Εγγραφές

Laurenpope_display_image
Γνωστό ως WAG της αγγλικής ποδοσφαιριστής Σον Ράιτ Φίλιπς, αγγλική πρότυπο γοητείας και δίσκο αναβάτης Lauren Πάπα είναι σαφώς αποφασισμένη να εντυπωσιάσει τους θεατές.
Το φόντο μπορεί να είναι λίγο πάρα πολύ αφηρημένο, αλλά απλή της θέτουν ολοκληρώνει τη φωτογραφία.

48. Λούλι Φερνάντες ανακατώνει επάνω Δράμα

Λούλι-fernandez_display_image
Με αυτό το σέξι μοντέλο της Αργεντινής θέτει, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ενεπλάκη σε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ φίλο Pablo Mouche και συμπαίκτη του Juan Roman Riquelme-.
Σκληρός για κάθε σύνολο συμπαίκτες να συμφωνήσουν όταν έχουμε να κάνουμε με αυτό.

Νικολέτα Lozanova Σκαρφαλώνει στις τάξεις

Nikoleta_lozanova6_display_image
Αυτό το βουλγαρικό μοντέλο και το 2006 συμπαίκτης του έτους μπορεί να έχει διαμορφώσει για το FHM και Maxim, αλλά αυτή είναι γνωστή σε αθλήματα όπως το WAG του ποδοσφαιριστή Nikolay Mihaylov.
Νικολέτα Lozanova είναι σαφές ότι δεν φοβούνται να δείξουν τον κόσμο του αθλητισμού αυτό που έχεις.

40. Melissa Molinaro Υπάρχει μια νέα φυλή

Μέλισσα-molinaro1-533x795_display_image
Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η pop star Melissa Molinaro είναι Kim Kardashian μοιάζουν, αλλά πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη εκδοχή.
Στερημένοι από τις επιβαρυντικές δράμα και μακρύ κατάλογο των διάσημων κατακτήσεις στη ζωή της Kardashian ομόλογό της, Molinaro είναι αναρρίχηση στα charts WAG ως σημαντικό άλλο Ρέτζι Μπους.
Θα πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο από δύο φορές πριν από την εκτέλεση πίσω στην Kim.

38. Pamela Diaz κερδίζει την κάμερα πάνω από

Pamela-Diaz-wag_display_image
Γνωστή ως η πρώην σύζυγος της Χιλής προς τα εμπρός Manuel Neira, αυτή η ομορφιά δεν είναι δυνατόν να ξεχαστεί.
Reeks αύρα της εμπειρίας και βλέμμα της είναι μαγευτική.Pamela Di

37. Μια βάναυση αγώνα πάλης

Bodog-πάλη-κορίτσι-wallpaper_display_image
Μπορεί να φαίνεται να είναι στον πόνο, αλλά αυτά τα κορίτσια Bodog φαινομενικά αποφασισμένοι να προσελκύσει πλήθος.
Είναι ασφαλές να πούμε ότι το άθλημα του ΜΜΑ είναι ανυπόμονα σκοντάψει για το τηλέφωνο.

35. Ποδόσφαιρο στα καλύτερά της

Ποδόσφαιρο-ipad7_display_image
Δεδομένου ότι τα πυροτεχνήματα εκρήγνυνται στο παρασκήνιο, τα σαγόνια των οπαδών πτώση στο πάτωμα με δέος.
Αυτή είναι η απόλυτη ανδρική φαντασίωση: το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες δεμένα μαζί σε μια σέξι εμφάνιση της δεσπόζουσας θέσης.
Δεν παίρνει καλύτερα.

32. Ashley Russell Κάνει μια είσοδο

Εικόνα-4_display_image
Μια αστρική εισαγωγή στο Yahoo! Sports και Rivals.com 's νεότερο σε απευθείας σύνδεση δημοσιογράφος σπορ.

27. Stacy Keibler αγκαλιάζει ψευδώνυμα Her

Stacy-Keibler-lingerie3_display_image
Γνωστός για το έργο της με την WCW και το WWE, πρώην επαγγελματίας παλαιστής Stacy Keibler ενθουσιάζει πάντα ζήλο πλήθος.
Μπορεί να έχουν κάνει ένα κομμάτι του που ενεργούν ως καλά, αλλά τους τίτλους της ως «τα πόδια WCW» και «Τα πόδια του WWE" φαινομενικά έχουν πάρει την πιο αναγνώριση.

24. Dollicia Bryan Αποκαλύπτει Επικίνδυνες πλευρά της

Dollicia_bryan-12_display_image
Ενώ μπορεί να χρονολογείται Rob Kardashian σήμερα , Dollicia Bryan είναι γνωστό σε αθλήματα όπως το πρώην WAG της "ένα από τα δυσκολότερα-hitting ασφάλειες στο πρωτάθλημα," Darren ευκρινέστερα .
Είχε πρέπει να είναι για να χειριστεί αυτή την ομορφιά.

20. Vida Guerra Πολλαπλασιάζει την ομορφιά της

Vida_guerra_51_display_image_display_image_display_image
Αυτό Κούβας-γεννημένος μοντέλο μπορεί να είναι γνωστή για την εργασία της με Playboy και το FHM, και ως πρώην WAG της NFL σφιχτό τέλος Jeremy Shockey, αλλά είναι η εμφάνισή της στην Dave Chappelle για απόδοση των R-Kelly που αξίζει το πιο αναγνώριση.
Αυτή δεν μπορεί να αγνοηθεί.

13. Arianny Celeste είναι δώρο του Θεού

Arianny-celeste2_590_display_image
Κρατώντας μια κάρτα με το συγκεκριμένο γύρο σε αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, Arianny Celeste έχει επίσης ένα πλήθος των οπαδών πρόθυμοι να εντυπωσιάσει.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ψηφίστηκε "Το πιο καυτό κορίτσι Octagon UFC" το Μάιο του 2010 το θέμα της Maxim (όπου ήταν το μοντέλο κάλυμμα) και τοποθέτησε το αριθ. 23 στον καυτό κατάλογο 100 του αξιώματος για το 2010, είναι ασφαλές να πούμε ότι ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Carmella DeCesare είναι ένα αστέρι

Z5857291o_display_image_display_image
Jeff Garcia πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την έλλειψη των κλήσεων που έχει λάβει από τα γραφεία NFL μπροστά, θεωρώντας παίρνει για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο του θαυμάζοντας τη σύζυγό του.
Αυτή μπορεί να ήταν Μις Playboy του περιοδικού Απριλίου 2003 και συμπαίκτης του έτους για το 2004, αλλά συνεχίζει να αγκαλιάσει 

8. Cheer για τη διάσωση στο Χιούστον

Kisha_display_image
Το Χιούστον Texans μπορεί να είναι χωρίς Matt Shaub για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά έχουν σαφώς ορισμένες αστρική επιλογές πίσω του.
Αν Matt Leinart δεν αρκεί, ίσως να μπορεί να πλησιάσει σέξι μαζορέτες τους.

2. The Toughest Course

Q33_display_image_display_image
While we now know that Grid Girls are stellar at their craft, this fan is undoubtedly not employed by any team.
She was likely hired by the owner of the race track to distract anxious racers.
Charlotte Springer: Δεν θα ποζάρω ποτέ εντελώς γυμνή!

Η 23χρονη Charlotte Springer είναι μοντέλο από τη Βρετανία και τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής για τις προκλητικές τις φωτογραφήσεις. Η Αγγλίδα Kim Kardashian, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, προτιμά να ποζάρει για μαγιό και εσώρουχα. Στη σελίδα της στο διαδίκτυο δηλώνει ότι το μεγάλο της στήθος είναι φυσικό και ότι δεν πρόκειται να φωτογραφηθεί τελείως γυμνή σε προκλητικές στάσεις. Επειδή εργάζεται πολύ δεν έχει ελεύθερο χρόνο αλλά όταν βρει της αρέσει να ταξιδεύει και να γυμνάζεται. Η φωτογράφηση είναι για το περιοδικό «Zoo».

 The Hottest Heartbreakers in Sports

 It seems that the athlete is always the one doing the dumping, doesn't it? Some professional athletes go through more beautiful women in a year than bottles of shampoo.  It just doesn't seem fair.Well, there are a few man-eating WAGs who have turned the tables and upgrade their athlete arm candy every few months or years.  Watch out boys, they'll chew you up.  

Here are the top 25 heartbreaking WAGs you don't want to get attached to.

 phgh.

The Hottest Heartbreakers in Sports

Actress Cameron Diaz has an impressive dating resume which includes surfing star Kelly Slater, singer Justin Timberlake, crazy hot Jared Leto and she's currently dating Alex Rodriguez. It's not always clear who is dumping who, but Diaz certainly doesn't seem to be looking for marriage and tends to keep her relationships casual and…short. Diaz does seem to make her way back to surfer Kelly Slater in between a lot of her relationships, so perhaps when this nonsense with A-Rod plays out, those two will give it another try.  A surfer boy like Slater and a California girl like Diaz seem like a good match.

Brittny Gastineau

 

Socialite and former reality television star Brittny Gastineau is the daughter of former New York Jets player Mark Gastineau.  She's also very good friends with one Ms. Kim Kardashian and attended her "fairytale" wedding. Gastineau has dated D-list actors Nick Carter and Jerry Ferrara, and A-list athletes Jeremy Shockey and Michael Phelps. Gastineau has a relatively short attention span, as is often the case with reality television stars and their men.  She was last linked with Phelps in late 2010 and there were pregnancy rumors surrounding the pair.

Pamela Anderson 

 

Former Baywatch star Pamela Anderson has dated most people in the country.  Anderson dates four different types: Bad Boy Rockers: Tommy Lee, Kid Rock, Fred Durst, Vince Neil and Brett Michaels Douchebag Actors: Scott Baio, David Charvet, Antonio Sabato Jr., Stephen Dorff and David Spade Miscellaneous Douchebags: Criss Angel, Rick Salomon, Mark McGrath, Marcus Schekenberio, Eric Nies and Arsenio Hall Professional Athletes: Jon Rose, David Binn, Eddie Irvine and Kelly Slater As far as I know, Anderson and Rose are still together, but there's a good chance that she's already left him for a new guy. 

 

 

Katie Price

English media personality Katie Price (previously known as Jordan) is a former glamour model who is best known in the States for her colorful personal life.  She became famous as a topless model in the British tabloid The Sun.   Price was briefly married to singer Peter Andre but has mainly dated athletes. Price has been linked with footballers Teddy Sheringham and Dwight Yorke, Gladiators'  Warren Furman (aka Ace) and she married MMA fighter Alex Reid in February 2010. Τοp 15: Τι γουστάρουν οι άντρες σε μια γυναίκα

15 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι πάνω σε μια γυναίκα: Τα δύο πρώτα σίγουρα έχετε καταλάβει ποιά είναι...

Ας δούμε ποια είναι τα υπόλοιπα με σειρά προτιμήσεως..
:
15. Γυαλιά οράσεως (γιατί μοιάζει με δασκάλα)
 
14. Ευλυγισία (χρειάζεται για το Καμα Σούτρα)  
13. Μακριά μαλλιά (για το «τράβα μαλλί»)  
12. Ξένη προφορά (π.χ ρώσικη)  
11. Χείλη  
10. Γέλιο  
09. Απαλό δέρμα  
08. Δάγκωμα στα χείλη  
07. Φόρμα για γιόγκα (γιατί είναι εφαρμοστή)  
06. Η μέση (εκεί που έχει το τατουάζ η κοπέλα)  
05. «Καυτά» εσώρουχα  
04. Αίσθηση του χιούμορ  
03. Βλέμμα  
02. Οπίσθια  
01. Στήθος  

 

Οι πενήντα αποχρώσεις της… Rosie Jones

 Η Rosie Jones γεννήθηκε το 1990 στη Μεγάλη Βρετανία και είναι επάξια εκπρόσωπος της χώρας στο χώρο του μόντελινγκ. Το 22χρονο μοντέλο από το Middlesex έχει «γεμίσει» πολλές σελίδες περιοδικών με τα πληθωρικά της προσόντα και ακόμα περισσότερες αντρικές φαντασιώσεις. Κάνει καριέρα μοντέλου από τα 17 της, αλλά είχε αντισταθεί στο να ποζάρει γυμνή μέχρι τα 18 της. Από τότε, όμως, η Jones έχει γίνει το κορίτσι της σελίδας 3 της εφημερίδας «The Sun», αλλά και πολλών αντρικών περιοδικών όπως το Loaded, το FHM και το Front. Στην τελευταία της φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού «Nuts», η Rosie δε διστάζει να στηθεί και να ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό και να δείξει κάθε μια από τις δικές της «50 αποχρώσεις του γκρι». Με μαύρα  σέξι εσώρουχα, ψηλοτάκουνες γόβες, κάλτσες  και τις ζαρτιέρες της ή  ακόμα και χωρίς τίποτα από  όλα αυτά, η Rosie είναι σκέτη απόλαυση…

PHGH...

 

 fashiontv | FTV.com - Bea Pearls and Hat by Erwin Gabriel 

Γυμνές και... λαδωμένες

Η Ρόζι Τζόουν και η Τζόρτζι Ντάρμπι (Rosie Jones και Georgie Darby) μας χαρίζουν ένα έξοχο οφθαλμόλουτρο από τη φωτογράφηση που έκαναν για λογαριασμό του βρετανικού Nuts.. Τα δύο πανέμορφα μοντέλα ποζάρουν γυμνά και… λαδωμένα σε προκλητικές στάσεις, ανάβοντας φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό.

 

Η Βιργινία και τα «φυσικά» καπούλια της

Στα ελληνικά θα την φωνάζαμε Βιργινία, στα αργεντίνικα λέγεται Βιρχίνια! Σε κάθε περίπτωση η σέξι ηθοποιός από την Αργεντινή, Βιρχίνια Γκαγιάρδο (Virginia Gallardo), φωτογραφήθηκε ολόγυμνη κρατώντας μια κιθάρα για το περιοδικό "H". Η ηθοποιός και σταρ του αργεντίνικου Dancing αποκάλυψε όλα της τα χαρίσματα σε αυτή τη φωτογράφηση. Η Βιρχίνια φημολογείται ότι ξελόγιασε τον 44χρονο Αργεντίνο εκατομμυριούχο Ρικάρντο Φορτ (Ricardo Fort), κάτι που ποτέ δεν έχει παραδεχθεί δημοσίως.  

phgh

 Σέξι “Candid Camera” στη Σερβία Έπαθαν πλάκα οι άνθρωποι και με το δίκιο τους. Η Τζόντι ομορφαίνει το απόγευμα μας..
Το κορίτσι από το Μπράιτον, Τζόντι Γκάσον δεν μας απογοητεύει ποτέ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..
Πηγη

Μετά το… Ποπ δεν έχεις στοπ

Είναι αδύνατο να χορτάσεις την Αουρέλια Αντριάνα Ποπ. Η… θεά από την Ρουμανία κερδίζει με διαφορά τον τίτλο του “σώματος” της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

 

πηγη

 Χαλάρωσε στην Καραϊβική η Βίκυ

Η Βικτόρια Ξυπολιτάκης μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε πρόσφατα. 

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

 

ΚΟΛΑΣΗ.. οι αδελφές Ιρίμια

Γκαμπριέλα και Μόνικα φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ZOO. Σίγουρα αυτή η οικογένεια έχει εξαιρετικό γονίδια..

 

 

πηγη

 

  5 συμβουλές για καλύτερο σεξ από μια... πρώην πορνοστάρ 

Η Jenna Jameson στο πλευρό του άντρα γιατί αυτή... ξέρει!  Αν δεν ξέρει η «ιέρεια» του πορνό για την απόλυτη απόλαυση, δεν ξέρει κανείς...Η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των αισθησιακών ταινιών, η θρυλική Jenna Jameson, είναι η πλέον ειδική στα της κρεβατοκάμαρας..... «Κάν' της σεξουαλικά κομπλιμέντα» «Πες της σε καθημερινή βάση πόσο υπέροχοι είναι οι γλουτοί της. Ακούγεται στοιχειώδες, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Εμένα μου άλλαξε τη ζωή. Κυκλοφορώ γυμνή και ο σύντροφός μου είναι σε φάση "ω, θεέ μου, είσαι τόσο υπέροχη". Κι αυτό μου δίνει τόση αυτοπεποίθηση όταν κάνω σεξ μαζί του γιατί νιώθω απίστευτα απελευθερωμένη. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, αφοσιώνομαι στη στιγμή. Δεν έχω ανασφάλειες και τα σχετικά. Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν θα έχω τέτοια κολλήματα επειδή είμαι σε καλή φόρμα και γενικά θεωρούμαι ωραία, ωστόσο όλες οι γυναίκες έχουμε τις ίδιες ανασφάλειες. Είναι σημαντικό οπότε να καθησυχάζεις τις γυναίκες σε κάθε επίπεδο, κάθε στιγμή. Ακόμα κι αν τα σχόλιά σου είναι πικάντικα, κάν' τα: η φίλη σου θα το εκτιμήσει». «Μη μιλάς για την πρώην σου» «Ποτέ μην αναφέρεσαι στην πρώην σου. Ποτέ ποτέ! Ακόμα κι αν την κράζεις. Μας εκνευρίζει το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα στο μυαλό σου. Μη μιλάς λοιπόν γι' αυτή. Απόφυγέ το με κάθε κόστος. Κι αν προσπαθήσει αυτή να σε κάνει να μιλήσεις για την πρώην σου; Απόφυγέ το και πάλι, γιατί αυτό είναι το τεστ που κάνουμε εμείς τα κορίτσια για να σε δοκιμάσουμε, για να δούμε αν "είναι ακόμα στο μυαλό σου; Σου άλλαξε τη ζωή; Πρέπει να την ανταγωνίζομαι;". Άρα κάνε ό,τι μπορείς για να μη μιλάς για την πρώην σου». «Πάρε τον χρόνο σου» «Ξέρω ότι θες να το κάνεις επιτόπου, αλλά πρέπει να περιμένεις. Περίμενε μέχρι το σημείο όπου η γυναίκα θα ικετεύει γι' αυτό. Είναι πολύ σημαντικό. Οι γυναίκες το εκτιμούμε αυτό. Γιατί όταν τελικά συμβεί, είναι φανταστικό. Οπότε, όταν γνωρίζεις μια γυναίκα μην προσπαθείς να τη ρίξεις στο κρεβάτι αμέσως. Περίμενε. Είναι δύσκολο για τον άντρα να περιμένει, αλλά θα εκτιμηθεί δεόντως». «Μίλα γι' αυτό» «Κατά τη διάρκεια του σεξ, μίλα της την ώρα που το κάνεις. Πες της πόσο καταπληκτικό είναι, πόσο υπέροχη είναι αυτή και πόσο ωραία μυρίζει. Πες της ότι είναι όπως ακριβώς το φανταζόσουν, πόσο απαλή είναι εκείνη και πως θες να μείνεις για πάντα μαζί της. Στις γυναίκες μας αρέσουν αυτά, τα "τρώμε" πάντα»! «Aγκάλιασέ τη» «Μετά το σεξ, αγκάλιασε το κορίτσι σου. Ακόμα κι εμένα που ποτέ δεν μου άρεσε αυτό και πάντα ήμουν η κοπέλα που γύρναγε από την άλλη πλευρά, τώρα λατρεύω τον άντρα που μου δίνει σημασία και με κοιτά στο πρόσωπο μετά το σεξ και μου λέει "ουάου!". Πέρνα απλώς το χέρι σου γύρω της, κοίτα τη στα μάτια, πες της πόσο καταπληκτικό ήταν και κοιμηθείτε αγκαλιά. Δεν πρέπει να υπάρξουν συζητήσεις για πρωινά ξυπνήματα για δουλειά και μην το παίζεις αδιάφορος ότι και καλά δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο για να της αποδείξεις κάτι. Απλά χαλάρωσε. Ξέχνα τι γίνεται στον κόσμο και τι υποχρεώσεις έχεις την επόμενη μέρα. Συνδέσου απλώς μαζί της και κλείσε τα μάτια». Ακολουθώντας πιστά τα 5 βήματα της Jenna Jameson για το πώς θα την ικανοποιήσεις ολοκληρωτικά, η πορνοστάρ σού υπόσχεται ότι θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου...

πηγη 

 Και ο Chris De Burgh έπλασε την Rosanna

Η Rosanna Davison, η κόρη του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Chris De Burgh, έκανε μια άκρως «καυτή» φωτογράφηση για λογαριασμό του αντρικού περιοδικού Playboy με φόντο το εξωτικό νησί του Μαυρίκιου. Η 27χρονη καλλονή και πρώην εστεμμένη Μις Κόσμος δε διστάζει να αποχωριστεί τα ρούχα και τα εσώρουχά της για τη γερμανική έκδοση του περιοδικού. Είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα Ιρλανδικής καταγωγής που κοσμεί το εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού. Ο μπαμπάς της, όταν γεννήθηκε η Rosanna το 1986, δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία που θα ακολουθούσε η κόρη του μερικά χρόνια μετά. Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της και οι καμπύλες του κορμιού της, «ανεβάζουν» επικίνδυνα τη θερμοκρασία, ενώ το μικροσκοπικό κάτω μέρος του μαγιό που επιλέγει να φορέσει κάνει την εμφάνισή της ακόμα πιο… επικίνδυνη! Όπως δήλωσε και η ίδια, ήταν μια «καταπληκτική» εμπειρία – και ποιος δε συμφωνεί με αυτό αν κρίνει από το αποτέλεσμα; 

πηγη..

  Ποιος Falcao; H Angelica

Οι άντρες που παρακολουθούν τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Κολομβίας αντιμετωπίζουν ένα...σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρουν αν θα πρέπει να επικεντρωθούν στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο επιθετικός Radamel Falcao κάνει απίστευτα πράγματα ή στην εξέδρα, όπου το μοντέλο Angelica  Camacho κόβει την ανάσα με τις καυτές της εμφανίσεις.

 ...

Search.xxx: Η 1η αποκλειστικά για πορνό μηχανή αναζήτησης

Στο παρελθόν είχαμε γράψει για την πρώτη αποκλειστικά για πορνό μηχανή αναζήτησης που τότε βρισκόταν στα σχέδια και τώρα που πλέον αποτελεί πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Ονομάζεται Search.xxx κι είναι όνομα και πράγμα. Με μια πρώτη ματιά, θα δεις ότι η όλη εμφάνιση κι ο σχεδιασμός της είναι εμπνευσμένη από τη Google -αν και πιο ροζ- και φυσικά ο χειρισμός της δε διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης.. Γράφεις στο κουτάκι του search τι θες να δεις και στο δευτερόλεπτο σου εμφανίζονται τα αποτελέσματα, τα οποία μάλιστα, μπορείς στη συνέχεια να φιλτράρεις, βάσει των 48+1 υποκατηγοριών. Αυτή η μία υποκατηγορία που ξεχωρίσαμε είναι η "υψηλής ευκρίνειας" (High Definition) για τους πιο απαιτητικούς χρήστες που δεν αντέχουν θολές, πιξελιασμένες οθόνες ή εικόνα λες κι όταν γυριζόταν το βίντεο, οι πρωταγωνιστές βρίσκονταν πάνω σε πλοίο που περνούσε το Κάβο Ντόρο με 8 μποφόρ. Τι προσφέρει, λοιπόν, στο χρήστη η Search.xxx, σύμφωνα με το ICM Registry; Πρώτον, ελέγχει τις ιστοσελίδες για ιούς και κακόβουλο λογισμικό κι έτσι η περιήγηση στο Διαδίκτυο θέτει σε μικρότερο κίνδυνο τον υπολογιστή του χρήστη. Δεύτερο, ψάχνει μόνο για τα XXX sites και στα αποτελέσματα δεν υπάρχει περιπτωση να εμφανιστούν άσχετα πράγματα, παρά μόνο πορνό.
Τρίτον, κάνει ευκολότερη την αναζήτηση, μιας κι ο χρήστης ψάχνει βάσει των γούστων και των ερωτικών του προτιμήσεων (straight/gay).
Search.xxx: Η 1η αποκλειστικά για πορνό μηχανή αναζήτησης
Τέταρτον, υπόσχεται ότι θα σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών και δε θα προδίδει τις παλαιότερες αναζητήσεις τους. Το τελευταίο, βέβαια, μένει να το δούμε στην πράξη. "Ομάδες που αποτελούνταν από 6 ή 7 προγραμματιστές εργάζονταν σε αυτό το project για σχεδόν ένα χρόνο τώρα", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ICM Regitry, Στιούαρτ Λόουλι (Stuart Lawley), "ενώ περάσαμε από διάφορες δυσκολίες μέχρι να το κάνουμε με το σωστό τρόπο. Είναι η μυστική μας συνταγή, όπως κι η Google έχει τη μυστική της συνταγή. Προσπαθήσαμε να την κάνουμε να φαίνεται και να είναι όπως μία κανονική εμπειρία αναζήτησης", συμπλήρωσε.
Να θυμίσουμε ότι η Search.xxx έρχεται λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα των .xxx Web domains, τα οποία αποσκοπούσαν στο να αλλάξουν το σερφάρισμα στις XXX ιστοσελίδες. Για μια πρώτη αναζήτηση στη Search.xxx, κάνε κλικ εδώ. Αρκεί να μην το κάνεις όσο είσαι στη δουλειά γιατί δε θες μπλεξίματα, όπως αυτά εδώ.
Search.xxx: Η 1η αποκλειστικά για πορνό μηχανή αναζήτησης
Σιλβίνα Λούνα.
Η Σιλβίνα Λούνα, εκρηκτικό μοντέλο ηθοποιός από την Αργεντινή και πρώην του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι καθημερινά στο πλάι αυτής της θεάς από την Αργεντινή, ειδικά όταν κάνει δηλώσεις τύπου «Το σεξ είναι το 80% μιας σχέσης. Όταν είμαι με κάποιον, κάνουμε καθημερινά σεξ»!..Η ηθοποιία ήταν πάντα το όνειρό της. Μόλις τελείωσε το γυμνάσιο, στα 17, ήρθε μόνη στο Μπουένος Άιρες, χωρίς πράγματα και χωρίς να γνωρίζει κανέναν, μόνο με μία τσάντα και λίγα χρήματα, για να ακολουθήσει το όνειρό της. Ξεκίνησε παίζοντας μερικά ρολάκια και ταυτοχρόνως έβγαζε χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα. Έκανε πλαστική στήθους, γιατί το ήθελε πολύ. Είναι η μοναδική που έχει κάνει και είναι πολύ ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα. «Είμαι ένα κορίτσι με καμπύλες, έχω ωραία μέση, γοφούς, οπίσθια, και αυτά τα «lolas» ήταν η τελευταία πινελιά», λέει για τον εαυτό της... Πηγή

Τα πιο hot κορμιά στο Internet...! (Φωτό)
 Προσοχή, δεν είναι για... καρδιακούς! Δεν είναι απαραίτητα  μοντέλα ούτε ηθοποιοί αλλά έχουν καταπληκτικά και σέξι κορμιά. Κορίτσια γνωστά ή άγνωστα αλλά σίγουρα αξιοθαύμαστα. Δείτε περισσότερη μπάλα ΕΔΩ..
Μαϊάμι: Κόβει την ανάσα η Doutzen Krοes
Η 27χρονη καλλονή, Doutzen Kroes, «αναστάτωσε» το Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της νέας φωτογράφησης που έκανε για τα νέα μαγιό της Victoria’s Secret..
phgh Νάντια, η πιο σέξι της κερκίδας Η Νάντια, η πιο σέξι της κερκίδας

Η Νάντια Σερλίδου 21 ετών είναι ακόμη μια Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο εξωτερικό με επιδέιξεις στο Παρίσι και φωτογραφίσεις για την ιταλική «Vogue». Yiamataki

Η Μόνικα στην καμπάνια των Dolce & Gabbana

Η Ιταλίδα ντίβα Μόνικα Μπελούτσι και η Γαλλίδα ηθοποιός Λετίσια Κάστα είναι οι πρωταγωνίστριες στην εντυπωσιακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Μαύρα στενά ταγιέρ που αναδεικνύουν το μικρό, δαντελένιο top και το πληθωρικό στήθος της Μόνικα και μαύρα lace φορέματα σε ίσια γραμμή για την Λετίσια.

 

Νάταλι Θάνου: Αμαρτωλά σέξι!

 Είναι ξανθιά, εκρηκτική και αμαρτωλά σέξι... Η Νάταλι Θάνου φαίνεται ότι γνωρίζει καλά τα προσόντα της και δεν ντρέπεται να αποκαλύπτει κάθε σημείο του κορμιού της..

Η Σάνυ από το ΜΤV στο Bollywood

Η Σάνυ από το ΜΤV στο Bollywood Η Σάνυ Λεόνε ξεκίνησε την καριέρα της ωε παρουσιάστρια του MTV India για να ακολουθήσει γρήγορα καριέρα ηθοποιού στη βιομηχανία θεάματος του Bollywood.
phgh

Lara Stone: Στην πιο τολμηρή της φωτογράφηση

Αισθησιακή και πιο σέξι από κάθε άλλη φορά είναι στην καινούργια της φωτογράφηση η Lara Stone. H ξανθιά Ολλανδή πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με λευκά εσώρουχα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία των ανδρών... Με αθώο και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενο βλέμμα, το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «NSFW» προκαλώντας ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό που δε χορταίνει να την... απολαμβάνει. Δείτε τη φωτογράφηση 

 PHGH

Ξανθιά Playmate κάνει sex στην παραλία N:2  Shauna Sand

 

Πρόκειται για την διάσημη Playmate Shauna Sand η οποία πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακόι να κάνει sex στην παραλία του St Barts!!! Το κορίτσι μετά την στέψη της απασχόλησε τα ΜΜΕ εξαιτίας ενός τετράωρου Sex tape που κυκλοφόρησε διόλου ξαφνικά και στα πρότυπα της Αnderson πουλήθηκε μέσω διαδικτύου στους Fans της... Τώρα της ήρθε πάνω στην τρέλα στις διακοπές να το κάνει μέρα μεσημέρι. Τυχερός ο μαλλιάς που το απόλαυσε.
Δείτε τις φωτογραφίες!!!

 

''Miss Bumbum Brazil'' ... Ποια έχει τα καλύτερα οπίσθια στην Βραζιλία

Ακολουθεί το πρώτο αφιέρωμα με τις φιναλίστ του διαγωνισμού.
πηγη
Rosy Diletusso: Τέτοιο κορμί είναι να μη το δείχνεις;
Μπορεί στην Ελλάδα να είναι άγνωστη αλλά στην Ιταλία κάνει θραύση. Η εκρηκτική Rosy Diletusso άφησε για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και είπε να το ρίξει στις βουτιές. Η Rosy που είναι κάτι σαν την Kim Kardashian στην Ιταλία φόρεσε το μικροσκοπικό κίτρινο στρινγκ μπικίνι της και τόπλες απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Δείτε την μαυρισμένη Rosy στην παραλία…
«Βασιλικό» σοκ Το γυμνό πάρτι του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας
Τελικά το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο πρίγκιπας Χάρι στο Λας Βέγκας ήταν λίγο πιο άγριο από ό,τι αρχικά είχε φανεί. Δεν ήταν λοιπόν μόνο τα πάρτι στις πισίνες και η συνάντηση με τη Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά ο γαλαζοαίματος Χάρι επιδόθηκε και σε πιο έξαλλα γλέντια! Το βράδυ της Παρασκευής η… γιορτή μεταφέρθηκε από την πισίνα στα ενδότερα και έτσι ο Χάρι βρέθηκε ολόγυμνος στη σουίτα του για να παίξει… στριπ μπιλιάρδο!!!.. Ενώπιον των καλεσμένων του κυκλοφορούσε μόνο με ένα φυλαχτό (άντε και το άρωμά του), ενώ σε μία φωτογραφία φαίνεται να αγκαλιάζει προκλητικά ένα άλλο άτομο, κρατώντας τη στέκα του μπιλιάρδου...
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διάσημο site TMZ δημοσιογράφος του οποίου επικοινώνησε με εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας για να λάβει την εξής απάντηση: «Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για αυτές τις φωτογραφίες προς το παρόν».
 
πηγη
       Aπό την... πίσω όψη, στους... αερόσακους!
Πολυαγαπημένε αναγνώστη το αφιέρωμα στην... πίσω όψη έμαθα ότι έκανε θραύση γι' αυτό λοιπόν αποφάσισα να επιστρέψω εκτάκτως και να δώσω μια συνέχεια... Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθώ με το πίσω μέρος, αλλά θα πάω μπροστά, στο ...εξάρτημα που σώζει ζωές. Κυριολεκτικά... Καλή διασκέδαση..

 Η 19χρονη Montana Fishburne ξεκίνησε την καριέρα της με έναν ρόλο σε ταινία αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους.

Η κόρη του σταρ της σειράς «CSI Las Vegas» και της τριλογίας «Matrix» θα πρωταγωνιστήσει σε μία παραγωγή πορνό της εταιρείας Vivid Entertainment, που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις ταινίες. Η Montana Fishburne δήλωσε στην ιστοσελίδα People.com: «Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Πάντα αισθανόμουν άνετα με το σώμα μου και τη σεξουαλικότητά μου» και συνέχισε: «Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ»...
 PHGH Το «καυτό» ημερολόγιο της Rhian Sugden
Η εντυπωσιακή Rhian Sugden γδύθηκε ξανά, αυτή τη φορά για το «καυτό» προσωπικό της ημερολόγιο για το 2013. Η σέξι ξανθιά από το Manchester, που ξετρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό, φόρεσε τα σέξι, μικροσκοπικά και άκρως αποκαλυπτικά της εσώρουχα και πόζαρε με νάζι στο φακό. Αν και μόλις 25 ετών, η εκρηκτική ξανθιά από τη Βρετανία έχει στο βιογραφικό της αρκετές «καυτές» φωτογραφήσεις, όπως για το γνωστό, αντρικό περιοδικό «Nuts»...
πηγη
            Σωστός πειρασμός η Holly Peers
 Πιο «καυτή» δεν γίνεται!..
 Πηγη
               Τη Γιούμα την ανακάλυψε η Benetton
Η Γιούμα Ντιακίτε από το Μαλί, από επτά ετών ζει στο Παρίσι όπου τέλειωσε το σχολείο και ξεκίνησε τις σπουδές της στα Οικονομικά... Τότε στην ηλικία των 18 τη βρήκε κάποιος κυνηγός ταλέντων της Benetton και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από τις αφίσσες της Benetton. Οι επιτυχημένες καμπάνιες της Benetton και η ομοιότητά της με τη Ναόμι Κάμπελ της άνοιξαν το δρόμο για τα ντεφιλέ των μεγάλων ιταλικών οίκων Versace, Armani, Dolce & Gabbana. Και όπως σχεδόν κάθε πετυχημένο μοντέλο στην Ιταλία, ακολούθησε καριέρα σε ριάλιτι και εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης και με συμμετοχές της σε κινηματογραφικές ταινίες. Yiamataki Ελσα, τοπ μόντελ από το Μεξικό
Ελσα, τοπ μόντελ από το Μεξικό
Μοντέλο από το Μεξικό, η Ελσα Μπενιτεζ έχει φωτογραφηθεί για πολλά εξώφυλλα του Vogue, αλλά και των ELLE, Glamour, Mademoiselle, Harper's Bazaar και Marie Claire. Η Μπενιτεζ έχει συμμετάσχει στις καμπάνιες των Dolce & Gabbana, Versace, Christian Lacroix, Cloe, αλλά και της Victoria's Secret. Το 2002 συμμετείχε στο βιντεο κλιπ του Enrique Iglesias "Love to See You Cry". Τώρα που "μεγάλωσε" έχει γίνει κριτής σε διαγωνισμούς ομορφιάς και στο "Next Top Model" της χώρας της. Yimataki Η Αντονέλα από τα σοόυ του Rai Uno
Η Αντονέλα από τα σοόυ του Rai Uno
H ιταλιδα Ανονέλλα Μοσέτι ξεκίνησε με φωτογραφίσεις για το χώρο της μόδας, και ακολούθησε μόλις στα 18 της ένας ρόλος στην ταινία " Le donne non vogliono piu". Από εκεί την εντόπισε ο σκηνοθέτης του Rai Uno και έτσι ξεκίνησε η καριέρα της στα περίφημα σόου της ιταλικής τηλεόρασης από τα οποία και έγινε ευρύτερα γνωστή. Yiamataki
Lorena Bueri: Η «καυτή βασίλισσα» της Βραζιλίας
Την αποκαλούν «βασίλισσα της ομορφιάς» στην Βραζιλία και η αλήθεια είναι πως ο εν λόγω «τίτλος» ταιριάζει απόλυτα στην καλλονή Lorena Bueri... Η Lorena είναι ένα διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία που κοσμεί συχνά τα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών της χώρας της… για τους ευνόητους λόγους! Αυτή τη φορά, η μελαχρινή από το Σάο Πάολο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Paparazzo σε σέξι και απόλυτα καλοκαιρινές πόζες που «ανεβάζουν» την θερμοκρασία στα ύψη. Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα η σέξι Lorena είχε φωτογραφηθεί μαζί την φίλη της Sabrina Torres για το βραζιλιάνικο περιοδικό SEXY και όπως ήταν φυσικό, αναστάτωσε ξανά τον αντρικό πληθυσμό με τις χυμώδεις καμπύλες της…
 Πηγη
Οι καλύτεροι προορισμοί για γυμνισμό στην Ελλάδα [εικόνες]
Εαν δεν ανήκετε στην κατηγορία των «ντροπαλών» και επιθυμείτε να
νιώσετε «ένα με τη φύση», τότε οι προορισμοί που ακολουθούν είναι
ιδανικοί για σας. Οι διασημότερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα είανι
πραγματικά πανέμορφες, ενώ ακόμα και για τους πιο ντροπαλούς, αξίζει το
κόπο μία δοκιμή, αφού η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ποιές είναι οι ιδανικότερες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα και πως μπορείτε να πάτε εκεί...
1. Μικρή Μπανάνα - Σκιάθος
Η πιο φημισμένη
παραλία γυμνιστών στη Ελλάδα. Για όσους δε διαθέτουν αυτοκίνητο, το
λεωφορείο υπ' αριθμόν 26 μπορεί να τους πάει εκεί. Στο τέρμα του
λεωφορείου, υπάρχουν πινακίδες προς παραλία «Μπανάνα» καθώς και μία
πινακίδα «Nudist Club Greece». Μετά απο 10 λεπτά ποδαρόδρομο, ο
επισκέπτης φτάνει στην παραλία «Μπανάνα» και εκεί κάνει δεξιά, πάνω απο
τον λόφο, όπου αρχίζει η «Μικρή Μπανάνα», η παραλία γυμνιστών.
2. Super Paradise - Θάσος
O Σούπερ Παράδεισος της
Θάσου βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού
δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά
ακολουθείτε τον χωματόδρομο προς το «Paradise Bar & restaurant on
the beach»
3. Παλαιοχώρα - Κρήτη
Απέχει 75 χιλιόμετρα από τα
Χανιά, αλλά η ταλαιπωρία αξίζει τον κόπο, αφού η παραλία είναι
πραγματικά πανέμορφη. Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με
άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια
όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ' ολοκλήρου για γυμνισμό.
4. Φαληράκι - Ρόδος
Βρίσκεται περίπου 3km από τη
νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι θα φτάσεις στην παραλία των γυμνιστών.
Η ένδειξη «Nudist Beach – FKK» βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο «Muses» και
σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.
5. Τσαμαδού - Σάμος
Βγαίνοντας στο λιμάνι της
Σάμου, ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12
χιλιόμετρα. Εκεί υπάρχει μια ταβέρνα με πάρκινγκ για το αμάξι, καθώς και
ένα μονοπάτι που οδηγεί σε ένα σνακ μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία
των γυμνιστών. Η παραλία είναι οργανωμένη, αφού, παρέχονται ξαπλώστρες,
ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.
6. Μυρτιώτισσα - Κέρκυρα
Μία πανέμορφη και
πεντακάθαρη παραλία, αλλά ο δρόμος προς τα εκεί είναι δύσβατος και
απαιτεί αυτοκίνητο με γερές αναρτήσεις. Λίγο πριν τον δρόμο για την
παραλία της Γλυφάδας, στρίβετε δεξιά προς Έρμονες, μέχρι να δείτε την
πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος.
7. Super Paradise - Μύκονος
Το φημισμένο Super
Paradise, δεν είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, παρόλαυτά, θα βρεις
πολλούς να βουτάνε χωρίς τα μαγιό τους. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των
γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν
γυμνοί, αλλά ήταν μόνο άνδρες και στο άλλο μέρος που ήταν το μέρος των
ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει αυτός ο διαχωρισμός, παραμένει μια
καταπληκτική παραλία, που αξίζει να επισκεφθείτε.
πηγη Κολυμπήστε Secret της Victoria 2012: Άγγελοι, Νήσων & OH-έτσι-σέξι κοστούμια.. Victoria's Secret Swim 2012: Candice's Bikini Tease
Holly Peers: Στο πνεύμα των Ολυμπιακών!..
 Την προηγούμενη εβδομάδα η εκρηκτική Holly Peers έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για την έκδοση του βρετανικού Nuts. Το μοντέλο από τη Βρετανία πόζαρε στο φακό φορώντας μαγιό και αξεσουάρ με τη βρετανική σημαία..
Το κορίτσι της σελίδας 3 για άλλη μια φορά δήλωσε ότι το στήθος της είναι φυσικό. «Όπως βλέπετε και στις τόπλες φωτογραφίες το στήθος μου είναι πέρα για πέρα φυσικό και δεν θα το πείραζα ποτέ». Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε.
Εφτά μοντέλα και οι χαζοί που τις απάτησαν! (pics)
 Δείτε τα εφτά σούπερ μοντέλα και τους ποδοσφαιριστές που τις απάτησαν και το έκαναν με σαφώς χειρότερες γυναίκες, όσο και αν το ωραίο είναι υποκειμενικό...
Δείτε και κρίνετε:
1. Abigail Clancy (Peter Crouch)
CLANCY4
Ο ψηλόλιγνος επιθετικός δε δίστασε σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα να απατήσει αρκετές φορές το «καυτό» μοντέλο. Ο Κράουτς απάτησε αυτό το πλάσμα με την παρακάτω κυρία
2. Danielle Lloyd (Jermain Defoe)
Ο στράικερ της Τότεναμ έχει μία… συλλογή από σούπερ μοντέλα και με την… ταχύτητα του φωτός τις αλλάζει. Η πανέμορφη Danielle δεν έκατσε να σκάσει και πλέον είναι ζευγάρι με τον Jamie O’Hara της Γουλβς.
Η Danielle μόλις είδε την κοπέλα από την οποία απατήθηκε πρέπει κάτι να έπαθε… Δείτε την και εσείς:
3. Coleen Rooney (Wayne Rooney) Ο αστέρας της Γιουνάιτεντ έκανε τη… βρωμιά με περισσότερες από μία πόρνες, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία
Η κυρία Ρούνεϊ απατήθηκε από:
4. Cheryl Cole (Ashley Cole) Ο Άγγλος αμυντικός σύμφωνα με τις ενδείξεις απάτησε την κα Κόουλ περισσότερες από μία φορές και όπως αποδεικνύει η παρακάτω φωτογραφία δεν ήταν και το πιο έξυπνο πράγμα στη ζωή του.
Και ναι είναι αλήθεια ο Κόουλ άφησε την παραπάνω κυρία για να πάει με…
5. Menaye Donkor (Sulley Muntari) O μέσος της Ίντερ απάτησε τη σπάνιας ομορφιάς Menaye με μία χορεύτρια lap dance
Ιδού η εν λόγω χορεύτρια:
6. Toni Poole (John Terry) Ο αρχηγός της Τσέλσι και πρώην της Εθνικής Αγγλίας απάτησε τη σύζυγό του με τη γυναίκα του συμπαίκτη του Wayne Bridge
John Terry - Toni Poole
 Ιδού η… πέτρα του σκανδάλου που προκάλεσε τριγμούς στην Τσέλσι και στην Εθνική Αγγλίας
7. Stacey Giggs (Ryan Giggs)
Ο πολύπειρος μέσος της Γιουνάιτεντ είχε αρκετό καιρό σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του
Η πασίγνωστη πλέον σε όλους μας Imogen Thomas
Christina Milian Το ολόσωμο αντεπιτίθεται! Christina Milian Όταν είσαι Κουβανή κι έχεις τις καμπύλες, δεν το χρειάζεσαι καν το μπικίνι... Ευλογημένος ο συνδυασμός της Μητέρας Φύσης με ένα ολόσωμο σε μικρότερο μέγεθος! Πώς να κρατηθούν όλες αυτές οι καμπύλες τιθασευμένες; Γίνεται; Δεν γίνεται! Η κουβανή σεξοβόμβα έβγαλε βόλτα τα «μωράκια» της στη θάλασσα κι αυτά αποδείχτηκαν πολύ ατίθασα για να μείνουν μέσα στο μαγιό... Κι αυτή ήταν πράγματι μια καλή μέρα για θάλασσα...
Όταν είσαι Κουβανή κι έχεις τις καμπύλες, δεν το χρειάζεσαι καν το μπικίνι.. . Ευλογημένος ο συνδυασμός της Μητέρας Φύσης με ένα ολόσωμο σε μικρότερο μέγεθος! Πώς να κρατηθούν όλες αυτές οι καμπύλες τιθασευμένες; Γίνεται; Δεν γίνεται! Η κουβανή σεξοβόμβα έβγαλε βόλτα τα «μωράκια» της στη θάλασσα κι αυτά αποδείχτηκαν πολύ ατίθασα για να μείνουν μέσα στο μαγιό... Κι αυτή ήταν πράγματι μια καλή μέρα για θάλασσα... πηγη
H Mari Paraiba στο Playboy Brazil!!
H καυτή Mari Paraiba,φωτογραφίζεται γυμνή για το Playboy της..
χώρας της!! Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!
Click to open image!


  Μπορεί η ίδια η Ashley Hogan να κάνει βουτιές στην πισίνα για να δροσιστεί από τον καυτό ήλιο, δε βοηθάει όμως με την παρουσία της να… δροσιστούν και οι υπόλοιποι – το αντίθετο μάλλον!.. Φορώντας μόνο ένα στρινγκ μαγιό με διαμαντάκια που κρύβει ελάχιστα, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τη «συνέλαβε» τόπλες στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στο Μαϊάμι. Και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!
  πηγη
   Πόσο πιο sexy μαμά μπορεί να γίνει η Jessica Alba...?
  Μπορεί να είναι πλέον μαμά , η Jessica Alba όμως παραμένει στις πρώτες θέσεις των αντρικών φαντασιώσεων...! ..

   

  πηγη

   Jackeline Arroyo απογειώθηκε για τo μεξικανικό Playboy (ΦΩΤΟ) 

   Jackeline Αρόγιο έκανε σαπουνόπερες συνήθως στις χώρες της Λατινικής Αμερικής  . Αλλά αυτή τη φορά  γιά το ζεστό Μεξικό προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και να θέτει εντελώς γυμνή για τη μεξικανική έκδοση του Playboy. δειτε foto...

    Όμορφη και super καυτη Αργεντινή Jaclyn Swedberg Video

   Όμορφη και super καυτη Αργεντινή Jaclyn Swedberg  και όταν κοιτάς τα βίντεο και τις φωτογραφίες θα καταλάβετε γιατί...
    
   Lisette Morelos, είναι μια όμορφη ξανθιά και το αστέρι του Μεξικού .. 
  Ο λόγος για τη Lisette Morelos, είναι μια όμορφη ξανθιά και το αστέρι του Μεξικού η οποία γεννήθηκε στις 21 Μαΐου το 1978 στο  και ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής από τα 17 της χρόνια.. Ζει και εργάζεται στον Καναδά
   \Παραγουάη το μοντέλο Λάρισα Ρικέλμε φωτογραφίζεται γυμνή ....FOTO..VIDEO
  Παραγουάη  το μοντέλο  Λάρισα  Ρικέλμε φωτογραφίζεται γυμνή παρά την εξάλειψη της Παραγουάης απώ το Παγκόσμιο Κύπελλο σε μια τοπική δημοσίευση  αν και δεν είναι η πρώτη φορά  που τα δείχνει όλα. Η δημοτικότητα της σε όλο τον κόσμο έφτασε τη  Λάρισα  να είναι σήμερα είναι σήμερα αποτα πιό αναζητούμενα μοντέλα στο Google.. ξεπερνώντας  όπως το Tour de Γαλλία, η υπερπαραγωγή Eclipse,"Αυτό συμβαίνει σε μένα είναι ένα όνειρο, αλλά παρά το γεγονός ότι είμαι στα σύννεφα  θέλω να κρατήσο τα πόδια μου στο έδαφος», είπε η πληθωρική μελαχρινή. Λάρισα  Ρικέλμε υποσχέθηκε ότι θα γδυθεί σε δημόσια θέα σε κεντρική πλατεία της Ασουνσιόν, ως ένα δώρο στους παίκτες της «albirroja» για την πορεία τους μέχρι τα προημιτελικά.  Δεδομένου ότι οι γυναίκες των αθλητικών συνεχίζουν να παρουσιάζουν μόνο της καλύτερα προκλητικές φωτογραφίες, πρόθυμοι λαχταρούν ανεμιστήρες για περισσότερα..
  ΑΣΤΡΕΡΙ SUPER PHGH
  24. Dollicia Bryan Αποκαλύπτει Επικίνδυνες πλευρά της 20. Vida Guerra Πολλαπλασιάζει την ομορφιά της 13. Arianny Celeste είναι δώρο του Θεού Carmella DeCesare είναι ένα αστέρι 8. Cheer για τη διάσωση στο Χιούστον 2. The Toughest Course πηγη ''Miss Bumbum Brazil'' ... Ποια έχει τα καλύτερα οπίσθια στην ΒραζιλίαΑκολουθεί το πρώτο αφιέρωμα με τις φιναλίστ του διαγωνισμού. πηγη   J-Lo's Romantic Tweets With B-F   Petra Cubonova: Ένας «άγγελος» από την Τσεχία Ονομάζεται Petra Cubonova, γεννήθηκε το 1982 στην Τσεχία και με κάθε της φωτογράφιση «αναστατώνει» τους θαυμαστές της. Η ξανθιά καλλονή με τα γαλαζοπράσινα μάτια πόζαρε με σέξι διάθεση για την εταιρεία εσωρούχων «Axami», δοκιμάζοντας μερικές «προκλητικές» δημιουργίες. Η Cubonova θεωρείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Τσεχίας και, ουκ ολίγες φορές, έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα γνωστών αντρικών περιοδικών… Priscilla Caripan: Πικάντικη και σέξι! Η Priscilla Caripan με τέτοια εμφάνιση και τέτοια σωματικά προσόντα θα μπορούσε να είναι η φαντασίωση των ανδρών. Η πικάντικη Priscilla ζει στο Τορόντο του Καναδά, αλλά έχει γεννηθεί στην Χιλή. Σπουδάζει δημοσιογραφία και αν όταν της είπαν να περιγράψει τον εαυτό της με 5 λέξεις είπε πως μεταξύ άλλων είναι: Φιλόδοξη, αστεία, τρυφερή, πιστή και ευαίσθητη. Η Priscilla έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς καλλιστείων και στράφηκε στο χώρο του μόντελιγνκ. Είναι ιδιαίτερα γνωστή και… ποθητή στα αντρικά περιοδικά και μάλιστα στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί ολόγυμνη στο Playboy. Η ίδια λέει πως γνωρίζει προσωπικά τον Hugh Hefner καθώς ήταν προσκεκλημένη του σε πάρτι όπου έμεινε για ένα Σαββατοκύριακο. «Συνομίλησα με τον γλυκούλι Hugh, είδαμε μαζί ταινίες γνώρισα όλα τα κουνελάκια και πέρασα ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στη βίλα του», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο. Την τελευταία της φωτογράφηση έκανε για το ισπανικό περιοδικό DSS  πηγη Από την Κολο-μβία με αγάπη! (Φωτό) H Andrea Rincón είναι μοντέλο από την Κολομβία και σαν λατίνα που... σέβεται τον εαυτό της (και τις καμπύλες της) φωτογραφίζεται σέξι μπροστά στο φακό! Η 26χρονη καλοννή από το Κάλι της Κολομβίας κάνει μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ δηλώνει πως λατρεύει το χορό! Οι... φονικές.. της καμπύλες προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά στους θαυμαστές της και η Andrea τονίζει πως της αρέσουν τα... καλά παιδιά! Το δυνατότερό της σημείο είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς, αρκεί να... ξανακοιτάξει τον τίτλο! Δείτε φωτογραφίες της:  πηγη  Με παιχνιδιάρικη διάθεση στο Ισραήλ η Bar Refaeli Μπορεί εμείς εδώ να ετοιμαζόμαστε για το χειμώνα, στις πιο ανατολικές όμως χώρες κάποιοι συνεχίζουν τις διακοπές και τα παιχνίδια στη θάλασσα. Ο λόγος για την καλλονή Bar Refaeli, την οποία ο φωτογραφικός φακός εντόπισε, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, σε παραλία της πατρίδας της, του Ισραήλ, να παίζει στη θάλασσα με την παρέα της. Η 27χρονη, η οποία φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, ανέβασε τις φωτογραφίες που έβγαλε στο twitter της και της αφιέρωσε στους funs της.  ηγηπ  ....  Ένα fashion show... «αγγελικά» πλασμένοΗ ημερομηνία είναι ήδη γνωστή. Το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου όλοι οι «άγγελοι» της Victoria's Secret θα περπατήσουν στην πασαρέλα του fashion show της πολύ γνωστής εταιρείας εσωρούχων... Τα καλλίγραμμα κορμιά τους θα εμφανιστούν μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, καθώς θα αναδείξουν έτσι όπως μόνα εκείνα μπορούν και ξέρουν τα νέα εσώρουχα της εταιρείας. «Φωτιά» θα πάρει το catwalk με την ταυτόχρονη εμφάνιση τόσο «καυτών» παρουσιών, αλλά και με τα νάζια και τα παιχνίδια που κάνουν κάθε φορά σε φωτογράφους, κάμερες και θεατές. Η Victoria's Secret ενημέρωσε, μάλιστα, μέσα από τον επίσημο  λογαριασμό της στο Facebook ποιοι θα είναι οι καλλιτέχνες που, με τα κομμάτια τους, θα ντύσουν την βραδιά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του καθενός σε ξεχωριστά posts. Rihanna, Justin Bieber και Bruno Mars είναι τα τρία ονόματα, στον ήχο των κομματιών των οποίων θα λικνιστούν και θα περπατήσουν πάνω στα ψηλοτάκουνα πέδιλά τους ονόματα όπως η Miranda Kerr, η Alessandra Ambrosio, η Doutzen Kroes, η Behati Prinsloo, η Candice Swanepoel, η Adriana Lima, η Lily Aldridge, η Lindsay Ellingson και η Erin Heatherton. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει! πηγη                             Mila μου! Πέρυσι, για το Esquire, ήταν η Rihanna, φέτος η Mila Kunis. Η 29χρονη ηθοποιός, νέος έρωτας τoυ Ashton Kutcher, αναδείχτηκε από το περιοδικό ως η πιο sexy γυναίκα του 2012..        ΠΗΓΗH Oprah σε «καυτή» ερωτική σκηνή Γιατί δεν δέχθηκε να την «ντουμπλάρουν»Η Oprah Winfrey δεν είναι η γυναίκα που θα έκανε ποτέ πίσω. Αγαπά τις προκλήσεις και τις αρπάζει «από τα μαλλιά». Η τελευταία της «περιπέτεια» είναι η εμφάνισή της στην ταινία «The Butler», όπου δεν διστάζει να παίξει η ίδια την ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της Terrence Howard. .. Σύμφωνα με το ρόλο της η Winfrey είναι μια στριμμένη, παντρεμένη γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της. Ο Terrence Howard υποδύεται τον εραστή της Winfrey και η διάσημη κυρία της τηλεόρασης νιώθει πολύ τυχερή που είχε την ευκαιρία να γυρίσει μία «καυτή» σκηνή μαζί του. Λέει, μάλιστα, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει να την «ντουμπλάρουν»: «Τόσες γυναίκες ονειρεύονται να πέσουν στο κρεβάτι με τον Terrence κι εγώ, που είχα την ευκαιρία, θα την κλωτσούσα; Δεν τρελάθηκα!». Η Oprah έχει κλείσει τα 58 και, παρόλο που η τηλεοπτική καριέρα της βρίσκεται στη δύση της, δεν το βάζει κάτω. Πώς να καταπιέσεις τόσο δυναμισμό; phgh Επίσκεψη - αστραπή στο νησί του Ιπποκράτη Ο Αμπράμοβιτς στην Κω Στην Κω βρίσκεται η θαλαμηγός Eclipse που ανήκει στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ρομάν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο νησί βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου γιοτ του κόσμου ο οποίος φιλοξενεί κάποιους φίλους του. Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος έφθασε  στο νησί με ένα από τα ιδιωτικά του αεροσκάφη το περασμένο Σάββατο, ενώ με αυτοκίνητα μεταφέρθηκε στο πλωτό του  παλάτι που είχε αφιχθεί νωρίτερα, προερχόμενο από την Τουρκία.. Την Κυριακή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έκανε ποδήλατο στην Κω - νησί που αγαπά αρκετά μιας και έρχεται σχεδόν κάθε χρόνο-, και απόλαυσε τοπική αστακομακαρονάδα. Λίγα λόγια για το Eclipse Το Eclipse είναι μια θαλαμηγός που κατασκευάστηκε  πριν από τρία χρόνια, φθάνει σε μήκος τα 170 μέτρα και διαθέτει δυο ελικοδρόμια, πισίνες, εκτοξευτήρες πυραύλων, μικρά υποβρύχια, αλεξίσφαιρα τζάμια, αλλά και ασπίδες τεχνολογίας laser για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το σύστημα αυτό καθιστά  αδύνατη τη λήψη φωτογραφιών πάνω στο σκάφος, από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, καθώς υπάρχουν αισθητήρες που εμποδίζουν την καταγραφή  της εικόνας.. Για να είναι έτοιμο το πλωτό φρούριο  του Αμπράμοβιτς εργάστηκαν περίπου 150 μηχανικοί. Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος επιχειρηματίας πλήρωσε περίπου 1 δισ. δολάρια για αυτό το project. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο ένα νέο μεγαλύτερο γιοτ. Έχει ήδη σχεδιαστεί από την εταιρία Berkeley March, είναι μήκους 200 μέτρων και αξίας ενός στρογγυλού δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ποιος είναι ο Αμπράμοβιτς Ο πρόεδρος της Τσέλσι γεννιέται  στο Σάρατοβ της Ρωσίας στις 24 Οκτωβρίου το 1966. Όταν ήταν μόλις 18 μηνών πεθαίνει η μητέρα του και σε ηλικία 4 χρονών χάνει και τον πατέρα του, ο οποίος σκοτώνεται σε ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε οικοδομή. Μεγαλώνει με τον αδερφό του πατέρα του στην περιοχή Κόμη, ενώ αργότερα την κηδεμονία του αναλαμβάνει ένας άλλος θείος του στη Μόσχα. Τα παιδικά του χρόνια είναι πολύ δύσκολα, σπουδάζει στη Βιομηχανική Σχολή στην περιοχή Ούτα και στη συνέχεια εκπληρώνει τη θητεία του στο Σοβιετικό Στρατό. Τότε, αρχίζει και η «επαγγελματική του σταδιοδρομία» πουλώντας κλεμμένη βενζίνη σε αξιωματούχους της μονάδας του. Όταν απολύεται από το στρατό, εργάζεται αρχικά ως πλανόδιος πωλητής και στη συνέχεια ως μηχανικός σε ένα εργοστάσιο. Το 1987 παντρεύεται την πρώτη του σύζυγο, Όλγα και τα πεθερικά του τους δίνουν δώρο για το γάμο τους 2000 ρούβλια (περίπου 1.000 δολάρια), τα οποία ο Αμπράμοβιτς «επενδύει» στη μαύρη αγορά πουλώντας αρώματα, αποσμητικά, γραβάτες και οδοντόκρεμες. Σύντομα, καταφέρνει να διπλασιάσει και να τριπλασιάσει τα κέρδη του και επενδύει στην κατασκευή πλαστικών παιχνιδιών. Έπειτα, ξεκινά ένα συνεταιρισμό με εξαρτήματα αυτοκινήτων και παρακολουθεί μαθήματα στο Ινστιτούτο Πετρελαίου και Αερίου στη Μόσχα. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Ρομάν Αμπράμοβιτς διαδραματίζει η διακυβέρνηση του τότε πρωθυπουργού Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος για πρώτη φορά επιτρέπει τη λειτουργία μικρών συνεταιριστικών επιχειρήσεων. Έτσι, ο Ρώσος επιχειρηματίας επεκτείνει τις δραστηριότητές του, σε διάφορους τομείς, από την εμπορία ελαστικών έως την… «επιστράτευση» σωματοφυλάκων. Εντωμεταξύ, το 1990 χωρίζει με την Όλγα και  ένα χρόνο αργότερα παντρεύεται για δεύτερη φορά, την Ίρινα, πρώην αεροσυνοδό των Ρωσικών Αερογραμμών Aeroflot, την οποία γνώρισε σε ένα από τα ταξίδια του. Από το 1992 έως το 1995 ο δαιμόνιος Αμπράμοβιτς ιδρύει πέντε εταιρίες, οι οποίες ασχολούνται με τις αγοραπωλησίες πετρελαίου και πετρελαιοειδών. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 1992 ο επιχειρηματίας κατηγορείται για απάτες και παράνομη μεταφορά πετρελαίου από την Ούτα στην πόλη Ρίγκα με το πρόσχημα ότι θα το πουλούσε στο στρατό και κινδυνεύει να φυλακιστεί, ωστόσο τα στοιχεία σε βάρος του δεν επαρκούν και αθωώνεται. Το  απόγειο της επιχειρηματικής  του δραστηριότητας όμως έρχεται  επί πρωθυπουργίας του Μπόρις Γιέλτσιν, με τον οποίο είχε οικογενειακές  σχέσεις, εξαιτίας του προγράμματος ιδιωτικοποίησης κρατικών εταιριών. Τότε, με τη βοήθεια του στενού συνεργάτη του Γιέλτσιν, Μπόρις Μπερεζόφσκι εξαγοράζει το μεγαλύτερο μερίδιο της εταιρίας πετρελαίου Sibneft. Νέα σκάνδαλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα οποία θέλουν τον Αμπράμοβιτς να συμμετέχει στη ρωσική μαφία εξαιτίας του «αμαρτωλού παρελθόντος» του Μπερεζόφσκι. Το  επιχειρηματικό του δαιμόνιο και  οι πολύ καλές γνωριμίες που διαθέτει επιτρέπουν στον Ρομάν Αμπράμοβιτς  να «γιγαντωθεί» εξαγοράζοντας σημαντικό  μερίδιο της δεύτερης μεγαλύτερης  επιχείρησης Αλουμινίου στην Ευρώπη. Όμως η δράση του δεν περιορίζεται μόνο στο επιχειρηματικό πεδίο, αλλά επεκτείνεται και στην πολιτική. Το 2000 εκλέγεται κυβερνήτης της Τσουκότκα και επενδύει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση της πόλης με την κατασκευή νοσοκομείων, σχολείων και πανεπιστημίων, ενώ αποκτά και τον πλήρη έλεγχο εκμετάλλευσης του πετρελαίου της περιοχής. Το 2003 εισχωρεί και στο ποδόσφαιρο εξαγοράζοντας  τη βρετανική ομάδα Τσέλσι ανεβάζοντας  τη δημοτικότητά του στα ύψη. Μάλιστα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο  Ρομάν Αμπράμοβιτς καταφέρνει να ξεπληρώσει το χρέος της ομάδας ύψους 80 εκατ. λιρών, ενώ επενδύει και μεγάλα ποσά στην εμπορική της ανάπτυξη. Πάντως, ουκ ολίγες φορές ο Ρώσος Κροίσος έχει κατηγορηθεί ότι «παίζει κορώνα γράμματα» την οικονομική κατάσταση της ομάδας καθώς πάντα εξασφαλίζει τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Ένα χρόνο μετά την εξαγορά της  Τσέλσι, οι πετρελαϊκές επιχειρήσεις Sibneft υπογράφουν συμβόλαιο χορηγίας της ρωσικής ομάδας CSKA Μόσχας. Αν και στελέχη της εταιρίας υποστηρίζουν ότι ο Αμπράμοβιτς δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη, κάποιοι τονίζουν ότι προέβη σε αυτή την κίνηση για να μην κατηγορηθεί ως αντιπατριώτης. Ακόμα όμως και αν ήθελε να εισχωρήσει στην CSKA, καθώς η UEFA απαγορεύει την ιδιοκτησία περισσότερων της μιας ομάδας. Όσον  αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Ρώσος μεγιστάνας το 2007 χωρίζει και με τη 2η σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και συνάπτει σχέση με την 25χρονη Ντάρια, η οποία τον Δεκέμβριο του 2009 γεννά το έκτο παιδί του Ρομάν Αμπράμοβιτς. πηγη Christie's auction house in London puts up 007 memorabilia on the block. Alicia Powell reports Balmain takes centre stage at Paris Fashion Week Διακοπές στην Ίμπιζα με τον σύζυγό της   "Full in love" η Kate Moss Στις διακοπές στους στην Ίμπιζα "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την 38χρονη Kate Moss και τον 43χρονο Jamie Hince.Οι δυο τους, αν και είναι ένα χρόνο παντρεμένοι, έδειχναν σα νιόπαντροι και απολάμβαναν την κάθε στιγμή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.. Ξανθό δίδυμο-«φωτιά» στο... κρεβάτι του «Loaded»! Rhian Sugden, Danica Thrall: η πρώτη είναι η σέξι ξανθιά από το Μάντσεστερ, που έγινε γνωστή για τη συνήθειά της να ποζάρει μπροστά στο φακό, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα -πολλές φορές, μάλιστα, και χωρίς αυτά. Η 25χρονη καλλονή, που υποστηρίζει ότι το στήθος της είναι 100% φυσικό, απασχόλησε στο παρελθόν τα ΜΜΕ για τη φημολογούμενη σχέση της και τα «πιπεράτα» μηνύματα που αντάλλασε στο κινητό της με τον «άτακτο» σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Christiano Ronaldo, ο οποίως πάντως έμεινε στο πλευρό της Ρωσίδας συντρόφου του, Irina Shayk. Η δεύτερη δηλώνει επίσης μοντέλο, είναι επίσης από την Αγγλία, όμως η φήμη της δεν είχε φτάσει, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, αυτήν της... καλής της φίλης, Rhian. Από την στιγμή, όμως,που παραδέχτηκε ότι γύρισε λεσβιακές σκηνές σε ταινίες πορνό, επειδή είχε ανάγκη τα χρήματα, οι «μετοχές» της σημείωσαν... limit-up. Σε συνέντευξή της στην Daily Star Sunday, δήλωσε: «Ήταν πραγματικά μια δύσκολη περίοδος και δεν είχα άλλες επιλογές. Ήμουν απελπισμένη. Όταν χρειάζεσαι χρήματα, κάνεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Οπότε δεν το μετανιώνω». Και τα δύο κορίτσια, λοιπόν, έχουν αποδείξει, ξεχωριστά η κάθε μία, ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαλλαγούν από τα περιττά και... ενοχλητικά ρούχα, μόλις βρεθούν μπροστά στο φακό. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, το βρετανικό περιοδικό «Loaded» αποφάσισε, στο τεύχος Οκτωβρίου, να «τρελάνει» μια και καλή τους άρρενες αναγνώστες του, φωτογραφίζοντας τις δύο καλλονές μαζί! Το αποτέλεσμα; Πείτε το εκρηκτικό, αισθησιακό, τολμηρό, αφόρητα σέξι... Όπως και αν το πείτε, μέσα θα είστε!  phghSmokin’ – Rihanna has a puff as she spends a day in bed The singer reclined and took a puff on a rolled-up cigarette in a series of pictures she tweeted from her room at the weekend. But her dog Oliver doesn’t seem to be so pleased with Rih puffing away next to him. Curled up in a ball on the bed, the pooch craned away from the fug. Bajan Rihanna spent most of the weekend in her favourite place, her bed. But at least she made an effort. Singer Rihanna relaxes in bed Nice work ... singer tweeted: 'Working from bed!' Wearing a plunging red dress and towering stilettos, it didn’t look like she was doing much sleeping. She posted her smoking picture with the message “Me & my Boo”, a reference to Pomeranian puppy Boo who has been dubbed "cutest dog on the internet"... Later, the Bajan singer, 24, posted another picture from her bed with the message: “Working from bed! I love my job.” Rihanna has been staying in Las Vegas where she was performing at a music festival, but she is leaving the gambling mecca today.  πηγη Το καυτό βιβλίο της Λεβίνσκι για τον Μπιλ ΚλίντονΈνα καυτό βιβλίο που θα αποκαλύπτει ιντριγκαδόρικες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον καθώς και για τις εκκεντρικές σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ετοιμάζεται να βγάλει η Μόνικα Λεβίνσκι.. Το καυτό βιβλίο της Λεβίνσκι για τον Μπιλ Κλίντον Η γυναίκα που ως νεαρή μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο το 1998 κόντεψε να γίνει η αιτία για να χάσει ο τότε πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, το αξίωμά του, μάλλον αποφάσισε ότι ο πρώην πλανητάρχης δεν έχει τιμωρηθεί αρκετά για την «ανάρμοστη» σχέση τους και φέρεται να έχει επαφές με διάφορους εκδοτικούς οίκους για ένα «πολλά υποσχόμενο» πόνημα που λέγεται ότι θα μπορούσε να της αποφέρει έως και 12 εκατομμύρια δολάρια. Στο ροζ ανάγνωσμα, το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ανάρπαστο, η Λεβίνσκι σκοπεύει να περιγράψει τις ερωτικές της επαφές με τον Μπιλ Κλίντον, την «ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ, για όργια και την χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων παντός τύπου» όπως αναφέρει ένας φίλος της Λεβίνσκι στο National Enquirer. Αναμένεται επίσης να μιλήσει και για την «μυστική» της αποβολή. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι φίλοι της, η Λεβίνσκι δεν θα παραλείψει να αναλύσει και τους τρόπους με τους οποίους ο Μπιλ Κλίντον αναφερόταν στην σύζυγό του Χίλαρι, περιγράφοντάς την ως ψυχρή (για την ακρίβεια η λέξη που χρησιμοποιείται είναι «κρυοκ…») καθώς και το πώς αστειευόταν για «την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή». Μετά από τόσα ροζ πολιτικά σκάνδαλα στις ΗΠΑ, ίσως ήρθε και η σειρά του Μπιλ Κλίντον να βρεθεί στο προσκήνιο, για μια σχέση για την οποία το βάρος έφερε κυρίως η νεαρή Λεβίνσκι που στιγματίστηκε, με αποτέλεσμα, να δυσκολεύεται ακόμη και να βρει δουλειά. Ποιες είναι οι ζώνες του έρωτα στο γυναικείο κορμί...! Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς είναι συνήθως αυτά που δεν έχουν γραφτεί σε κανέναν οδηγό.  Στην περίπτωσή της, όμως, χρειάζεσαι οδηγίες για να ταξιδέψεις και να απολαύσεις τις...έξι κρυφές ερωτογενείς ζώνες της.Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι...  1. Καρποί Αλήθεια; Το 1951, το περιοδικό Time έγραψε ότι το χειροφίλημα στο Παρίσι ήταν και πάλι στη μόδα. Δύο γενιές μετά και πέντε εκατοστά πιο πάνω, ο καρπός μιας γυναίκας είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να κάνει focus ένας κύριος. Θα της αρέσει; «Το δέρμα των καρπών είναι λεπτότερο από άλλα σημεία του σώματός της κάνοντας την εκεί περιοχή πιο ευαίσθητη. Επίσης, οι καρποί μπορούν να δεθούν ή να κρατηθούν κάτω για πιο kinky καταστάσεις» μας λέει η Emily Dubberley, συγγραφέας του Brief Encounters. Πώς θα το κάνω σωστά; «Γλείψε την περιοχή και μετά φύσα απαλά» συμβουλεύει η ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια Francew Emeleus. «Η αρχική αίσθηση ζεστασιάς του στόματος και της γλώσσας σου θα της αρέσει και στη συνέχεια το διακριτικό ξεφύσημά σου θα την κάνει να ανατριχιάσει». 2. Αστράγαλοι Αλήθεια; Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ως υπέρτατο σεξουαλικό σημείο μιας γυναίκας τα πόδια της. Ωστόσο, όταν αρχίζεις να τη χαϊδεύεις, δεν θα πας κατευθείαν στο ψητό (βλ. μηρό). Ξεκίνα από τον αστράγαλο. Σαν να της ζητάς, δηλαδή, την άδεια να συνεχίσεις. Γιατί νομίζεις ο πρίγκιπας έβαλε πρώτα το γοβάκι στη Σταχτοπούτα; Εξυπνο αγόρι. Θα της αρέσει; «Οι ρεφλεξολόγοι λένε πως οι σεξουαλικές ορμές μας συνδέονται με ένα σημείο πίεσης στο εσωτερικό των ποδιών, κάτω από τον αστράγαλο» μας ενημερώνει η συγγραφέας Tracey Cox. Ενώ στις γυναίκες αρέσει να τις αγγίζουν και να τις χαϊδεύουν τα πόδια, πολλές είναι αρκετά αμήχανες για να αφήσουν το σύντροφό τους να το κάνει. Το δέρμα στον αστράγαλο είναι ευαίσθητο μεν, αλλά όχι υπερευαίσθητο. Μη φοβηθείς, λοιπόν, ότι θα γαργαληθεί και θα σου δώσει καμιά κλωτσιά στην ελληνική μύτη σου. Πώς θα το κάνω σωστά; Διακριτικά και όχι με φόρα, για να μην τη δυσαρεστήσεις. Χάιδεψέ τη με κάτι απαλό γύρω από την περιοχή του αστραγάλου. Δοκίμασε ένα φτερό ή βάλε μερικές σταγόνες λάδι για μασάζ στα χέρια σου και χάιδεψέ τη με τα ακροδάχτυλά σου και το μαξιλαράκι του αντίχειρά σου. Συγκεντρώσου στην περιοχή πίσω από τον αστράγαλό της, όπου το δέρμα είναι σούπερ λεπτό. 3 Στομάχι Αλήθεια; Είναι ένα πιθανό ναρκοπέδιο. Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το μεσοθώρακά τους: σύμφωνα με έρευνα, το 79% των γυναικών μισούν το στομάχι τους. Μπορείς να βοηθήσεις στη μείωση αυτού του ποσοστού και να εξουδετερώσεις τις νάρκες προσέχοντας τα λόγια σου και βελτιώνοντας τις πράξεις σου. Θα της αρέσει; Η Tricia McNair, ειδική επί των θεμάτων υγείας του BBC, ξέρει γιατί θα της αρέσει. «Σε σύγκριση με τη μέση της πλάτης της, μία περιοχή που συνήθως είναι αποδέκτης μασάζ και χαϊδέματος, το στομάχι της έχει πολύ περισσότερες νευρικές απολήξεις». Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να σου παρουσιαστούν αντιστάσεις, μιας και «η περιοχή χαμηλά στην κοιλιά της είναι υπερβολικά ευαίσθητη και μπορεί να γαργαλιέται». Πώς θα το κάνω σωστά; «Πείσε την ότι λατρεύεις την κοιλιά της λέγοντας πόσο σέξι είναι. Το να τσιμπήσεις ή να δείξεις τα χελούρια του έρωτα είναι μέγα λάθος» λέει η Cox. «Χάιδεψέ τη χαμηλά στην κοιλιά, λίγο πάνω από το ηβικό οστούν, την ώρα της κορύφωσής της και δες πώς ένας οργασμός πολλών Ρίχτερ απεικονίζεται στο πρόσωπό της». 4.Τα πλευρά του στήθους Αλήθεια; Πόσες φορές έχεις νιώσει το «ηθικό» σου να ανεβαίνει όταν αγγίζεις τα πλευρά του στήθους της; Το ίδιο συμβαίνει και στη γυναίκα όταν περιποιείσαι αυτήν την περιοχή: ερεθίζεται. Θα της αρέσει; «Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν το λάθος να στοχεύουν κατευθείαν στη ρώγα παραβλέποντας άλλες περιοχές ευχαρίστησης» λέει η Cox κι ελπίζουμε να το καταλαβαίνεις αυτό που λέει. «Τα πλευρά του στήθους είναι γεμάτα αισθητικές νευρικές απολήξεις κι αν ασχοληθείς μαζί του, η κάτοχός του θα το απολαύσει εξίσου όσο και με την απευθείας διέγερση της ρώγας». Πώς θα το κάνω σωστά; «Δούλεψε λίγο την κίνησή σου στη γύρω περιοχή πριν χτυπήσεις στο κέντρο» λέει η Emily Dubberley. «Κινήσου από τα πλευρά προς τα μέσα με αργούς κύκλους. Πάρε το χρόνο σου». Σε παρακαλώ, μη δείξεις ότι βαριέσαι και δεν το απολαμβάνεις. Πρέπει να το πιστεύεις και να το νιώθεις. Σκέψου αυτό: για να γίνεις κεντρώος, πρέπει να περάσεις πρώτα από τα άκρα. 5. Λαιμός Αλήθεια; Ναι, αλλά μην την πιάσεις από το σβέρκο και τη βάλεις να σου δώσει ένα ωραίο «πρωινό». Δεν παίζεις σε amateur ταινία, δεν είσαι πυγμαλίωνας κι εκείνη δεν είναι έφηβη σε καμία περίπτωση. Θα της αρέσει; Ο κόμης (ο Δράκουλας, καλέ, αυτό το θαμπό αγόρι) ήξερε πολύ καλά πού «φιλούσε» τις παρθένες του. «Σε αντίθεση με το μπροστινό, το πίσω μέρος του λαιμού έχει επιπλέον ερωτικό στοιχείο, γιατί συνήθως κρύβεται από την κοινή θέα χάρη στα μαλλιά. Οταν την αγγίζεις εκεί, θα ερεθίσεις μικρές τριχούλες και θα κάνεις τη ραχοκοκαλιά της να ανατριχιάσει ολόκληρη» λέει η σεξοθεραπεύτρια Beth Salmon. Πώς θα το κάνω σωστά; «Πλησίασε με τα χείλη σου το πίσω μέρος του λαιμού της και πάρε βαθιά ανάσα» λέει η Dubberley. «Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη γραμμή πίσω από τα αυτιά, στα πλευρά του λαιμού της». Μετά από αυτό θα γίνεις ο αφέντης του κορμιού της. via Theodora Rose Williams Έγινε μπαμπάς ο Robbie Williams Είναι κάτι που περίμενε μέσα σε αυτές τις ημέρες και τελικά το μεσημέρι της Τρίτης στις 3:33 ο Robbie Williams και η γυναίκα του, Ayda έγιναν γονείς. Ο διάσημος τραγουδιστής ανακοίνωσε το χαρμόσυνο μήνυμα στο λογαριασμό του στο twitter, αποκαλύπτοντας και το όνομα της μικρής που θα είναι Theodora Rose Williams.   «Είμαστε πολύ περήφανοι, η μπέμπα θα λέγεται Theodora Rose Williams και χαϊδευτικά θα την φωνάζουμε Teddy... Γεννήθηκε στις 3.33μ. μ. στις 18.9.12. Μωρό, μαμά και μπαμπάς ροκάρουν... Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας». Δεν ήταν λίγοι και οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού που έσπευσαν να τους ευχηθούν για την έλευση του νέου μέλους στην οικογένειά τους. Ανάμεσά τους ο τραγουδιστής των Boyzone, Ronan Keating, ο Chris Moyles, αλλά και ο Gary Barlow. Η μικρή Teddy –όπως είναι το χαϊδευτικό της- είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2010. phgh.. Katrina Darling, a distant cousin of Kate Middleton, performs her burlesque show at a New York City nightclub. Elly Park reports. .... Η Irina Shayk δε μας αφήνει να… δροσιστούμε! Στό τέλος του καλοκαιριού, την ώρα που η ζέστη είναι εδώ ανυπόφορη, αποφάσισε η Irina Shayk να κάνει ακόμα μια εμφάνιση μόνο με εσώρουχα, ανεβάζοντας κι άλλο –όσο πάει- τον υδράργυρο! Το supermodel από τη Ρωσία είναι η απεικόνιση του τέλειου έτσι όπως κοιτάει το φωτογραφικό φακό, φορώντας τη συλλογή εσωρούχων και μαγιό της εταιρείας Lascana... Μοιάζει να φλερτάρει με το φωτογράφο με τον τρόπο που κοιτάει την κάμερα και σε συνδυασμό με τα ελάχιστα που φοράει, κάνει τους άντρες να ζηλέυουν ακόμα πιο πολύ το σύντροφό της, Cristiano Ronaldo. phgh Vanessa Pelaez: Το «χρυσό» κορίτσι της Κολομβίας Μπορεί να μην είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά στην πατρίδα της, την Κολομβία, η Vanessa Pelaez θεωρείται ένα από τα πιο σέξι μοντέλα. Η μελαχρινή καλλονή από τη  Μπογκοτά ασχολείται αρκετό καιρό με το μόντελινγκ, ενώ πρόσφατα μετακόμισε στη Φλόριντα στην προσπάθειά της  να «κατακτήσει» και τις ΗΠΑ. Πάντως τις τελευταίες ώρες, οι φωτογραφίες της Vanessa Pelaez από τη νέα της δουλειά για το περιοδικό «SoHo» κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η Pelaez ποζάρει ολόγυμνη στο φακό, καλύπτοντας με «χρυσό» τα επίμαχα σημεία της     phgh Η σέξι Brittany Mason μας υποδέχεται στο σπίτι της Για το αμερικάνικο περιοδικό «Esquire» φωτογραφήθηκε η ξανθιά Αμερικανίδα καλλονή Brittany Mason.Το πανύψηλο μοντέλο από την Ιντιάνα των ΗΠΑ ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία 17 ετών, όταν πήρε μέρος σε ένα τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς στη Πολιτεία της...Η Mason κατέκτησε τον Παναμερικανικό τίτλο του «America's Southern Teen» και εκπροσώπησε τις ΗΠΑ στο εξωτερικό. Έκτοτε η πληθωρική καλλονή έχει δουλέψει ως μοντέλο στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία, ενώ έχει φωτογραφηθεί για πολλά γνωστά περιοδικά.Αυτή τη φορά η Brittany Mason  μας υποδέχεται στο σπίτι της για το «Me in My Place» του Esquire, φορώντας μόνο τα μικροσκοπικά της εσώρουχα… phghΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ..Η ρωμαϊκή σπηλιά του Σίλβιο Μέχρι και υπόγεια διέξοδο στη θάλασσα έχει κατασκευάσει ο Σίλβιο για να διασφαλίζει τη διακριτική μετακίνηση από και προς τη Βίλα Τσερτόζα. Πισίνα με ψηφιδωτό στον πυθμένα της απεικονίζει τον Ποσειδώνα Η Μαροκινή Ρούμπι είχε κεντρικό «ρόλο» στα πάρτι του Σίλβιο..Κάτι ανάμεσα σε βίλα ρωμαϊκών οργίων και έπαυλη κακοποιού από ταινία του Τζέιμς Μποντ θυμίζει η Βίλα Τσερτόζα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός στη βίλα των μπούνγκα μπούνγκα έχει κατασκευάσει μέχρι και σπηλιά που βγαίνει στη θάλασσα! Η σπηλιά, στην οποία υπάρχει μέχρι και πισίνα με ψηφιδωτό που απεικονίζει τον Ποσειδώνα στον πυθμένα της, βγαίνει κατευθείαν στη θάλασσα και διασφαλίζει τη διακριτική μετακίνηση από και προς τη Βίλα Τσερτόζα στην Κόστα Σμεράλντα της Σαρδηνίας, η οποία έχει φιλοξενήσει κατά διαστήματα προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, όπως τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ και τη σύζυγό του Σέρι και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οπως φαίνεται από τις επίμαχες φωτογραφίες, τον δρόμο προς τη θάλασσα κλείνει μια δίφυλλη τεράστια πόρτα που είναι βυθισμένη μέχρι κάποιο ύψος στο νερό, ενώ η σπηλιά επικοινωνεί με το υπόλοιπο κτίσμα μέσω μιας σκάλας, η οποία φωτίζεται από φώτα στο δάπεδο. Οι φήμες Μία ολόκληρη σπηλιά είχε κατασκευάσει ο Μπερλουσκόνι κάτω από τη βίλα των οργίων. Στις φωτογραφίες η υπόγεια πισίνα με το ψηφιδωτό του ΠοσειδώναΟι φήμες για τη σπηλιά, που έφτιαξε ο ίδιος ο καβαλιέρε, κυκλοφορούν ήδη από το 2004, όμως χθες για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή της, μέσω φωτογραφιών που ανέβασε στο προσωπικό ιστολόγιό του ο παπαράτσι Αντονέλο Ζαπαντού. Ο Ζαπαντού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Νέμεση του 76χρονου επιχειρηματία-πολιτικού, αφού οι φωτογραφίες που είχε τραβήξει το 2009 με γυμνά μοντέλα εντός της Βίλας Τσερτόζα και τον επίσης γυμνό πρώην πρωθυπουργό της Τσεχίας, Μίρεκ Τοπολάνεκ, αποτέλεσαν μία από τις πρώτες αποδείξεις για τα όργια που συνέβαιναν εκεί και άνοιξαν τον δρόμο στις αποκαλύψεις με τις ηχογραφήσεις της Πατρίτσια ντ' Αντάριο και στο σκάνδαλο με τη 17χρονη τότε Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή και ως Ρούμπι. ΤΑ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΑΡΤΙ Είχε φτιάξει και... απομίμηση ηφαιστείου Το 2004 ο Σίλβιο είχε επικαλεστεί λόγους ασφαλείας για να κάνει αλλαγές στη Βίλα Τσερτόζα Το 2004, όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι ο τότε Iταλός πρωθυπουργός κάνει αλλαγές στη Βίλα Τσερτόζα χωρίς άδεια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε επικαλεστεί θέματα ασφαλείας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι μυστικές υπηρεσίες μού ζήτησαν να προχωρήσω στις αλλαγές αυτές, καθώς έχω δεχθεί 38 απειλές κατά της ζωής μου». Μάλιστα είχε ισχυριστεί ότι για τις κατασκευές και τις επεκτάσεις της βίλας είχε συμβουλευτεί τον τότε υπουργό Υποδομών, Πιέτρο Λουνάρντιο, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι οι εργασίες ήταν καθ' όλα νόμιμες και δε χρειάζονταν έγκριση από τις Αρχές. Σημειώνεται ότι ο Καβαλιέρε ανά διαστήματα έκανε διάφορες παρεμβάσεις στη Βίλα Τσερτόζα, ενώ θρυλείται ότι ειδικά για ένα από τα πάρτι του είχε βάλει να κατασκευάσουν μια απομίμηση ηφαιστείου. πηγη  Amy Poehler & Will Arnett -- SADDEST DIVORCE EVER A NEW Royal Penis Scandal! -- Prince Harry's Grandfather Maryna Linchuk: Η καλλονή από τη Λευκορωσία... Με θέμα το Grand Prix της Formula 1 στη Βαλένσια φωτογραφήθηκε το μοντέλο Maryna Linchuk για το γυναικείο περιοδικό «Vogue» της Ισπανίας. Η 24χρονο πανύψηλη Maryna από τη Λευκορωσία ήταν το πρόσωπο του αρώματος Miss Dior Cherie το 2008. Το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα πλούσιο καθώς έχει περπατήσει στις πασαρέλες των.. οίκων Versace, Donna Karan, Dior, Gap, H&M, Kenneth Cole, Escada, Dolce & Gabbana και Max Mara. Εχει επίσης εμφανιστεί και σε πολλές επιδείξεις της Victoria's Secret.  PHGH  Δώδεκα «καυτοί» μήνες με την εκρηκτική Κelly Brook Κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί… Ο λόγος για την Kelly Brook που δε σταματά να τρελαίνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφήσεις της.Αυτή τη φορά, η χυμώδης τηλεπερσόνα από τη Βρετανία πόζαρε στο φακό για το ημερολόγιό της και το αποτέλεσμα είναι… ακατάλληλο για ανηλίκους. Φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και επιδεικνύοντας φυσικά τις καμπύλες της, η 32χρονη μελαχρινή πήρε τις πιο αισθησιακές της πόζες. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το ημερολόγιο της σέξι Kelly για το 2013 θα γίνει ανάρπαστο PHGH   

  Δεν υπάρχουν σχόλια: