Μέθυσαν, έβαλαν στοίχημα και πήγαν με τρακτέρ στη Ρωσία Το όχημα πάντως αποδείχθηκε αξιόπιστο

Ένα στοίχημα που μπήκε υπό την επήρεια αλκοόλ οδήγησε τρεις Ελβετούς φίλους σε ένα περίεργο road trip με προορισμό τη Ρωσία και το Καλίνινγκραντ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας τους με τη Σερβία.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το μέσο που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στον προορισμό τους είναι ένα τρακτέρ Bührer του 1964!
Το όχημα πάντως αποδείχθηκε αξιόπιστο καθώς έβγαλε απροβλημάτιστα το 12ημερο ταξίδι καλύπτοντας κάτι παραπάνω από 1.800 χιλιόμετρα. FOTO-VIDEO

To ταξίδι ξεκίνησε στις 9 του μηνός από το βουνό Ρίτζι που βρίσκεται στην κεντρική Ελβετία.
Η ιδέα προέκυψε μετά την πρόκριση της Ελβετίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Μπιτ Στάντερ, Βέρνερ Ζίμερμαν και Γιοζεφ Βάιερ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το απίθανο ταξίδι υπό την προϋπόθεση ότι θα έβγαινε και κάτι θετικό από όλο αυτό.
«Οι ανόητες ιδέες προκύπτουν μόνο όταν είσαι λίγο πιωμένος», ανέφερε στην Sun ο Βάιερ.
Αποφάσισαν, λοιπόν, να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά στην Ελβετία. Μάλιστα μέχρι τώρα, όπως αναφέρουν, κατάφεραν να συγκεντρώσουν κοντά στα 13.000 ευρώ.

«Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με το τρακτέρ», προσθέτει ο Βάιερ ο οποίος οδηγεί το φορτηγάκι υποστήριξης, με τους Στάντερ και Ζίμερμαν να εναλλάσσονται στο τιμόνι του τρακτέρ, οδηγώντας από τρεις ώρες ο καθένας ημερησίως. «Κανονικά ένας άνθρωπος μια φορά στη ζωή του μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, έτσι περάσαμε πολύ ωραία μαζί». Από την Πέμπτη 21/6 οι τρεις φίλοι βρίσκονται στον προορισμό τους και ανυπομονούν να μπουν στο γήπεδο και να φωνάξουν για την Ελβετία.
..

Δεν υπάρχουν σχόλια: