Το ηλεκτροκίνητο Serena e-POWER στο Σαλόνι του Τόκιο (foto-vds)

Η Nissan  θα αποκαλύψει στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο,  το  Serena  e-POWER, μια νέα έκδοση του δημοφιλούς minivan,  που θα εφοδιάζεται με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της μάρκας.
Το ηλεκτροκίνητο Serena θα είναι το δεύτερο μοντέλο της φίρμας που θα διαθέτει την συγκεκριμένη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της διάθεσης  περισσότερων ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο πλαίσιο του Intelligent Power, μιας  εκ των πτυχών του  Nissan Intelligent Mobility,
του οράματος της εταιρίας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.
Serena-epower1
Η τεχνολογία e-POWER παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2016, όταν κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το Note e-POWER. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δανείζεται  τεχνολογία από το Leaf, το αμιγώς  ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Ωστόσο, το e-POWER περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό κινητήρα βενζίνης που φορτίζει τη μπαταρία, εξαλείφοντας την ανάγκη για  εξωτερική  φόρτιση.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο Serena e-POWER θα είναι διαθέσιμη και η τελευταία έκδοση του ProPILOT, της αυτόνομης τεχνολογίας οδήγησης της Nissan για χρήση σε αυτοκινητόδρομους. Το Serena e-POWER πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία την άνοιξη του 2018.
 Νίκος Τσάδαρης
.. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: