«Ποιος είναι ο τσάμπα μάγκας που υποσκάπτει τα πάντα;» (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση στο instagram εξαπολύει ευθεία επίθεση σε πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού και τον θεωρεί υπεύθυνο για την δεινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ! Η απάντηση και τα ακόμα 60 εκατομμύρια που χρειάζονται...
Μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε στο instagram, εξαπολύοντας επίθεση σε πρώην παράγοντα του
Παναθηναϊκού, τον οποίο κατηγορεί για τα χρέη της ΠΑΕ και για τα «ναυάγια» σε όποια προσπάθεια έγινε για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο!
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, προφανώς δεν αναφέρεται στον Γιάννη Αλαφούζο και από τα όσα έγραψε«φωτογραφίζει» την εποχή της πολυμετοχικότητας.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Ήλθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον ΠΑΟ στα βράχια οικονομικά και να έρθει να ξεχρεώσει. Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματόδοτησης σε στρατούς κατέστρεφε όποια καλή προσπάθεια δεν είχε το όνομά του πάνω. Ποιος είναι τελικά αυτός που νομίζει ότι θα είναι για πάντα ο τσάμπα μάγκας και θα υποσκάπτει τα πάντα».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις
...Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε εκ νέου με σχόλιο, τονίζοντας: «Mετά τα 20 που θα βάλει ο Αλαφούζος χρειάζονται άλλα 60 απλά για να ξεχρεώσεις. Δεν θες μίνιμουμ 50 για πρωταθλητισμό δυο χρόνια μπας και μπεις Champions League. Δεν συζητάω καν για τα δεκάδες, μην σου πω 100+ που χρειάζονται ώστε να υλοποιηθεί η Παναθηναϊκή Πολιτεία. Το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για έναν βιώσιμο και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: